Milyen fojtóláncot vegyek?
Van egy törzskönyves rotim,és szeretném kiállításra vinni. Már suliban felkészítették rá,és ott mondták,hogy vegyek neki fojtóláncot,azzal szépen fog mutatni. Mivel a városban nincs kisállatbolt,csak nagyáruházakban tudom megvenni. Mindenképpen egysorosat szeretnék,milyen kell neki? Milyen vastagságú,hány centis?
Előre is köszi!
18:40-es vagyok!
Igen, van! De általában textilből van és sz*art sem ér mert nyúlik.
Létezik bőrből is, aminek hurok van a végén abba kell a kutya fejét beletenni és egy bőr csúszkával lehet állítani,de szertintem az futásnál nem az igazi.
Ha a kutya esetleg nagyon húz mozgásban én bele szoktam akasztani az ujjamat a fojtós karikába és azzal tudom visszafogni(ezért még sosem szóltak), általában az enyémekkel nem szokott ilyen lenni,de szoktam más kutyát is felvezetni, van akinél szükséges!Ezt a bőr csúszkással nem tudod megoldani...
kiállításra nem jó a fojtó!
egy szép vékony felvezető póráz kell neki!
Szép vékony felvezetőpóráz???
Próbáltál Te már rotit felvezetni?
Egyébként meg hosszú szemű fojtóval vezetik őket fel, úgy hogy nem fojtóra van állítva.
Nyilván lehet máshogy is, de ez a megszokott, elfogadott.
Szép vékony felvezető póráz a yorkikra való...
barátnőm rotijának ilyesmi van :) nekem nagyon tetszik a hosszúszemes :)
én első
Igazatok van, utána néztem a rotit tényleg nem retriever (felvezető) pórázon viszik, hanem fém nyakörvvel.
Szerintem vegyél bármilyen fém nyakörvet, de szerintem a fojtó azért nem a legideálisabb, mert abba nem fog teljesen beleállni, nem fogja megfeszíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!