Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fojtóláncot vegyek?

Milyen fojtóláncot vegyek?

Figyelt kérdés

Van egy törzskönyves rotim,és szeretném kiállításra vinni. Már suliban felkészítették rá,és ott mondták,hogy vegyek neki fojtóláncot,azzal szépen fog mutatni. Mivel a városban nincs kisállatbolt,csak nagyáruházakban tudom megvenni. Mindenképpen egysorosat szeretnék,milyen kell neki? Milyen vastagságú,hány centis?

Előre is köszi!

2009. szept. 10. 17:23
1 2
 11/15 Winner of Royal Hill ***** válasza:
67%

18:40-es vagyok!

Igen, van! De általában textilből van és sz*art sem ér mert nyúlik.

Létezik bőrből is, aminek hurok van a végén abba kell a kutya fejét beletenni és egy bőr csúszkával lehet állítani,de szertintem az futásnál nem az igazi.

Ha a kutya esetleg nagyon húz mozgásban én bele szoktam akasztani az ujjamat a fojtós karikába és azzal tudom visszafogni(ezért még sosem szóltak), általában az enyémekkel nem szokott ilyen lenni,de szoktam más kutyát is felvezetni, van akinél szükséges!Ezt a bőr csúszkással nem tudod megoldani...

2009. szept. 10. 19:26
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

kiállításra nem jó a fojtó!

egy szép vékony felvezető póráz kell neki!

2009. szept. 11. 09:47
 13/15 Winner of Royal Hill ***** válasza:
100%

Szép vékony felvezetőpóráz???

Próbáltál Te már rotit felvezetni?

Egyébként meg hosszú szemű fojtóval vezetik őket fel, úgy hogy nem fojtóra van állítva.

Nyilván lehet máshogy is, de ez a megszokott, elfogadott.

Szép vékony felvezető póráz a yorkikra való...

2009. szept. 11. 12:42
 14/15 anonim ***** válasza:

[link]

barátnőm rotijának ilyesmi van :) nekem nagyon tetszik a hosszúszemes :)

2009. szept. 11. 16:34
 15/15 anonim ***** válasza:

én első

Igazatok van, utána néztem a rotit tényleg nem retriever (felvezető) pórázon viszik, hanem fém nyakörvvel.

Szerintem vegyél bármilyen fém nyakörvet, de szerintem a fojtó azért nem a legideálisabb, mert abba nem fog teljesen beleállni, nem fogja megfeszíteni.

2009. szept. 11. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!