Kutyát, de mégis milyet?
Szia! Nem olvastam végig a kommenteket, lehet, hogy valaki már írta (munkahelyen vagyok, behatároltak a fórumozási lehetyőségeim :D ).
Ha ennyire konrét elképzeléseid vannak a kutya személyiségéről, hogy milyet szeretnél, illetve nem is kell, hogy kölyök legyen, akkor érdemes talán menhelyről hozni.
Ott ismerik a kutyák személyiségét, tudják, melyik milyen emberhez, életvitelhez illik, szerintem ebben van a legkevesebb lutri. Meg ugye segíthetsz két kutyuson: akit elhozol, és aki a helyére kerül :)
De ezt csak úgy mellesleg mondom, szerintem neked tényleg ez lenne a legjobb, hiszen így biztosan azt kaphatod, amit szeretnél.
Aztán majd ird meg, ki lett a szerencsés :)
tibeti terriert, vagy schnauzert ajánlom én is.
Persze a tibeti hosszú szőrű, de tarthatod egész rövid szőrben is, ahogy tetszik, és még az uszkár is jó lehet közép méretben, szeretnek futni és őt is lehet normális szőrben tartani, nem csak dívásban :)
A "menhelyes" vagyok.
Fura... ez az alap hozzáállásuk az összes kutyához, vagy volt olyan, akit kifejezetten szerettél volna, és rá ezt mondták. Mert akkor lehet, hogy esetleg valamilyen okból Őt muszáj lenne bennt tartani. Milyen fatjta mentőknél voltál amúgy?
Mert az nekem is fura, hogy a nagytestű kutyákat csak lakásban tartással adják örökbe.
Kedves válaszoló!
Mivel kezdtem a pásztorkutyák után nézelődni, ne kövezz meg ha nem akarom lakásban tartani. Mivel imádom a magyar fajtákat, ezért most a komondorban vagy a kuvaszban gondolkodok. Remélem megérted miért nem akarok lakáskutyát. Egyik sem való oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!