Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Husky kölyök, menhelyen?

Millenium Falcon kérdése:

Husky kölyök, menhelyen?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy Husky kölyköt, de mindenképpen menhelyről. Szerintetek van rá esély, hogy találok? Már jó idelye keresek, de eléggé nehéz így, hogy minimum 40 ezerért simán el lehet adni. De én már 150 ezerért is láttam. Azt hallottam, hogy az ilyen értékes kölyök kutyákat hazaviszik az önkéntesek és el adják. Ez igaz? Amúgy ha esetleg pont ismernél egy menhelyes Husky kölyköt leköteleznél ha szólnál! : )

2013. febr. 24. 16:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem, nem igaz. Ez csak az idióták módszere arra, h inkább szaporítótól vegyél kutyát.
2013. febr. 24. 16:28
 2/8 anonim ***** válasza:
2013. febr. 24. 16:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan menhely vagy önkéntes, aki kutyát eladna. Inkább az a jellemző, hogy a szaporítók hamarabb megtalálják a fajtajellegű kutyákat, épp ezért, ha más esetben nem is, nagyon szigorúak az ivartalanítást illetően.
2013. febr. 24. 16:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszokat! Megnyugtató hallani.. : ) Little Red, köszönöm a linkeket is. Az elsőt már ismertem. A második újdonság volt, de sajnos ott sincsen kölyök Husky... :/ De mindenesetre megéri azt a weboldalt figyelemmel kísérnem.
2013. febr. 24. 16:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha kölyköt akarsz, akkor kénytelen leszel venni. Nagyon-nagyon ritkán kerül kölyök a menhelyre, ugyanis el szokott telni pár hét vagy hónap, mire rájönnek, hogy nem volt jó döntés és megszabadulnak tőle. Pár hónapos vagy fiatal felnőtt miért nem jó? Gyönyörű fiatal állatok közül választhatnál.
2013. febr. 24. 18:41
 6/8 anonim ***** válasza:
2013. febr. 25. 09:20
 7/8 A kérdező kommentje:
Tudom.. Nézegetem nagyon a nagyjából 1 éveseket... de sajnos az már sok idő... Nem vagyok profi oktató és a Husky amúgy se egy egyszerű kutya... Tehát nekem kell az az előny, hogy velem nőjjön fel.. Sajnos az előző kutyám/kutyánk (az még a családdal közös volt, mert kicsi voltam) nem lett valami jól nevelt ezért most egy nagyon tip top kutyulit szeretnék felnevelni.. :D Az előző Beagle volt ami alapból nagyon nehéz faj, de ő kifejezetten önfejű volt. :D
2013. febr. 25. 12:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Mire sok idő? A felnőtt kutyában nagy előny, hogy pont a legrosszabb 1-2-3 éven van túl, amikor a legnehezebb a kutyákkal. Felnőtt kutyánál már pontosan lehet tudni, hogy milyen a természete, mire kell figyelni. Felnőtt kutyában lehet választani nyugodtabb típust, aki egy kezdő számára is megfelelő lehet, ellentétben egy kölyök egy kicsit mindig lutri.
2013. febr. 25. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!