Délután 5-kor megyünk állatorvoshoz?
Figyelt kérdés
Lassan 3 hete lett ivartalanítva a kutyusom. Most 1 hete voltunk varratszedésen. Ma reggel észrevettem, hogy ahol volt neki a varrat 1 ponton mintha be lenne neki dagadva és kemény is egy picit neki. Ugye nem lesz semmi baja?
A doktornő mondta, hogy délután 5-re vigyük be és megnézi!..de tűkön ülök, hogy mi lehet vele.. :(
2013. febr. 23. 13:30
1/7 anonim válasza:
A felszívódó varratok miatt kemény, és dagadt az a rész. Nekünk az állatorvos elmondta, hogy ez teljesen normális és nem kell megijedni tőle, el fog múlni magától.
2/7 anonim válasza:
most írta a kedves kérdező, hogy voltak varratszedésen, azaz ha voltak varratszedésen akkor nem felszívódó a varrat:)
3/7 anonim válasza:
A felszívódó varrat nem kívül van, azért felszívódó, mert a hasüregben van, azt nem lehet kiszedni varratszedésnél...Nem egy helyen varrnak csak ivartalanítás után. Elég nagy műtét és több szövet is át van vágva. Elég szomorú is lenne ha csak a külső sebet varrnál össze. Állatorvos mellett dolgozom, és nem egy ivartalanítást láttam már...
4/7 anonim válasza:
Az én cicámnak is ilyen volt, kiderült hogy benne maradt egy varrat. A doki se perc alatt kivette, aztán nem volt semmigond. Nyugi, nem lesz baj. :)
5/7 A kérdező kommentje:
Nem volt benne varrat de kapott gyulladás csökkentőt mert nagyon úgy néz ki, hogy be van neki gyulladva doktornő szerint ha nem múlik újra vinni kell.
2013. febr. 23. 19:00
6/7 anonim válasza:
Húú, akkor még jó, hogy elvitted. Most már biztos minden rendben lesz.:)
7/7 A kérdező kommentje:
Remélem! :)
Nagyon vigyázok rá. :)
2013. febr. 24. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!