Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Normális ez a kutyáknál?

Normális ez a kutyáknál?

Figyelt kérdés
A kutyám egy szuka,vettem neki egy rózsaszínű labdát másnap kimentem és a labda mellett feküdt és amikor el akartam venni akkor rám támadt,2 nappal később már a gyerekeként vigyázott rá és nem tudom hogyan lehetne megoldani?
2013. febr. 23. 11:01
1 2
 11/12 AnnaPetro ***** válasza:
Én kutyám ugyan ezt csinálta mikor álvemhes volt.
2013. febr. 23. 21:20
 12/12 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem biztos, hogy álvemhes. Az én kutyám is volt álvemhes, de attól még eszébe sem jutott, hogy rám morduljon, ha el akartam venni tőle a játékokat. Ez kizárólag azért van, mert a kutya nem tisztel Téged kellőképp. Egy normális sorrendben a kutya nem morog a gazdájára semmiért.

Persze ez nem jelenti azt, hogy le akarnálak beszélni az ivartalanításról, mert az nagyon fontos! Az enyém is meg lett műtve azonnal, amint elmúltak az álvemhesség tünetei.

Viszont a nevelésre tényleg gyúrjál rá, mert bajok lesznek. Ha nem ezért, akkor más miatt, de előbb utóbb újra agresszív lesz veled szemben.

2013. febr. 24. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!