Josera Kids vagy Brit Premium Junior Small?
Brit.
Magyarázd el nekik hogy yorkiból csak egy méret van :) nincs normál mini extra mini stb
Akkor átváltok, mert most josera kids-et adok neki, ez volt a tápos boltban az egyetlen elfogadható, de majd akkor rendelek neki.
Diesel123 eddig is tudtam, hogy az úgynevezett mini meg extra mini a keresettebb, de hogy ennyire azt nem gondoltam volna, ha azt mondják, hogy yorki, akkor szinte senki sem gondol a standard méretre, hanem csodálkoznak, olyan is volt, hogy megkérdezték, hogy miért, ez mekkora lesz, amikor megmondtam nekik, csodálkoztak, hogy milyen nagy (hát tényleg hatalmas egy kutya), és kérdezték, hogy miért nem minit vagy extra minit vettem, csak visszakérdeztem, hogy miért ők német juhászból miért nem minit vettek? Válaszuk, hogy olyan nincs is, hát mondom yorkiból sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!