Small Swan kennel?
Személyes tapasztalatokat kérek.
Kutyusok minősége, ára, szocializálása, stb...?
Tőlük a Sheltie kutyusok érdekelnének.
[ [link] ]
Kedves kérdező !
Ha jól sejtem, én ajánlottam a kennelt.
Biztosan lesz majd valaki olyan is, akinek tőle van kutyája. Nekem nem onnan van, csak tetszenek a kutyái.
Hívd fel a tenyésztőt, beszélj meg vele egy időpontot, amikor találkozhattok. Nyugodtan tedd fel neki a kérdéseiset, biztos fog rájuk válaszolni. Egy látogatás egyik félnek sem jelent kötelezettséget.
Köszi!
Igen, te.
Fogadd meg az első Válaszoló tanácsait, menj el, nézd meg a kutyusait, döntsd el tetszenek-e és szimpi-e a tenyésztő.
Jól szocializáltak a kutyái, a kölykökre is sok időt szentel. Nekem személy szerint nem tetszenek a kutyái, de ez az én szubjektív véleményem.
Szia!
A Small Swan kennel a lehető legjobb választás, én bátran ajánlom, onnan van a sheltie kutyusom. :) A tenyésztő tündér, nagyon segítőkész, korrekt és imádja a kutyáit. Sokat foglalkozik a kölykök szocializációjával, szeretgeti őket, igazán jó tenyésztő. Az én kutyusom már 9 hónapos, makk egészséges, gyönyörű és nagyon barátságos. Bátran keresd fel a tenyésztőt, most vannak is kiskutyái :) Jah, és gyönyörű kutyái vannak szerintem :)
Itt a kutyusom : [link]
Üdvözlettel: Niki
Utolsó, imádlak.
Nem tudom, hogy hinnan vegyek: onnét vs. Rineweld.
A Rineweld tulajdonosának a húgával este vettem fel a kapcsolatot, van egy tk-s Sheltie kutyusok, most éppen fedeztetésen gondolkoznak.
Mindenkinek köszönöm!
Ha tetszenek a sheltiek, akik a Rineweld kennelben vannak, akkor vele is felveheted a kapcsolatot (nála most blue kanok vannak eladók):
(Az Ő kutyáival tenyészt Erika is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!