Rineweld vs. Small Swan?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy sheltiet. Nem tudok dönteni a kettő közt.
A Rineweld tulajának húgával felvettem a kapcsolatot, Chiddel terveznek almot. Elég leki ismeretesek, szimpatikusak.
Melyiket ajánljátok?
2012. okt. 16. 20:09
1/6 Gurti válasza:
Small Swan! Én ismerem a tulajt, jó kutyái vannak és most is van még eladó kutyája, nagyon szépek! Én láttam őket még vagy 3 hete, nagyon édesek, jól szocializáltak és remek kiállítás kutyának ígérkeznek!!! Valamint az anyjuk is jók, jól néznek ki, nagyon okosak... Őt ajánlom, őt személyesen ismerem és jó tenyészet!!!
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. okt. 16. 20:22
3/6 anonim válasza:
a Small Swan ban most vannak kicsik asszem 2 még eladó én a Rineweldet nem ajánlom az a szuka szerintem nem szép és hatalmas...
4/6 A kérdező kommentje:
Thx...
2012. okt. 16. 20:24
5/6 Gurti válasza:
Igen van most 2 még nekik én az elsőt ajánlom, az nagyon jó kinézetű és jó természete van. A másik kicsit visszahúzódóbb, jó de nem annyira mint a másik.
Írj ha eldöntötted hogy veszel, érdekel veszel-e és hogy milyet választottál :) a sheltie nagyon jó fajta jól fogsz járni vele !!
6/6 anonim válasza:
Mindkét kennel jó, akármelyiket választod, jól jársz. Én a kettő közül a Rineweldből vennék, én azt a típust preferálom.
Megkérdezhetem, hogy miért pont ebből a kettőből lehet választani? Hisz teljesen más típusúak a kutyáik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!