Vicsorgás tanítása kutyának, hogyan?
Figyelt kérdés
Szeretném megtanítani a kutyámnak hogy parancsra vicsorítson, de nem tudom hogyan lenne érdemes belekezdeni mivel alapból nem nagyon szokott ilyesmit csinálni.Valaki tanított már ilyet a kutyájának? Tudtok esetleg valami linket, ahol leírják hogyan lehet megtanítani ezt ? Klikkert egyébként ismeri mert használom dolgokhoz.2013. febr. 22. 19:16
11/12 anonim válasza:
Vágj el egy citromot.Csinálj úgy,mintha ennél belőle.Majd tartsd oda,hogy ő is szagolja meg.Meglátod,olyant vicsorít,hogy csodájára jár a világ :) Csak majd te álld meg nevetés nélkül.(citromos tea készítésénél szokott kíváncsiskodni,hogy mi finommal babrálok.Onnan tudom ezt a reakciót,amit kipróbáltunk már több kutyán,és mindeniknél egy savanyó vicsor volt a válasz :) ).
12/12 A kérdező kommentje:
Az én kutyám eszi a citromot, vagyis nyalogatni szokta szóval ez nem biztos hogy bejönne :)
2013. febr. 23. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!