Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy felejtsem el? Nagyon imádom

Hogy felejtsem el? Nagyon imádom

Figyelt kérdés
páromnak van egy 3 hónapos biagle foxi keveréke. eladják egy tenyésztőhöz, mert nehéz vele bánni, nevelni, harapdál mindenkit(de ez betudható annak hogy kölyök). néha vannak olyan napjai amikor szófogadatlan, meg az ilyen kutyának nagy a mozgásigénye és egy másfél szobás házban lakik, mivel emeletes házban lakik a párom a szüleivel. és azt mondta sokkal jobb helye lesz egy tenyésztőnél, nagyobb a tere mozogni, vannak több kutyák ott. viszont én imádom nagyon, eszembe jut amikor vidáman odaugrál az ölembe hogy ott akar játszani, amikor puszikat ad, amikor örül ha meglát engem,amikor az ágyba felugrik és odakuporodik mellém mert ott akar aludni mellettem,amikor bújócskáztam vele és ő mindig megkeresett hogy hol vagyok, mert jött a hangom után és sírok egész nap ezmiatt. hogy kezeljem ezt a dolgot?
2013. febr. 22. 12:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem az egészet. Úgy vitte haza, hogy nem beszélte meg a szüleivel? Akkor nem csodálom, hogy álla cirkusz. Ha meg megbeszélte, akkor mégis mire számítottak?? Ezt a tenyésztős dolgot nem is kommentálnám, azt bizonyítja, hogy konkrétan semmit nem tudtok a témáról. Mit csesznek el ők? Neked se kéne örülnöd, ha felugrik az ágyba. Amúgy hány évesek vagytok?
2013. febr. 22. 15:27
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekünk jack russel van. Ha ismered a fajtát tisztában lehetsz vele milyen. Ő sem volt egyszerű eset, sőt..még most sem az..mégis nevelve van. Nincs lehetetlen. Pláne egy 3 hónapos kutyánál. Egy kis odafigyeléssel jó kutyát lehet belőle nevelni.
2013. febr. 22. 18:10
 13/13 anonim ***** válasza:
Magyarázd el a párodéknak,ha odaadják ennek a "tenyésztőnek",jó eséllyel egy nyomorult kölyökgyár lesz belőle.Ilyen helyen szó sincs mozgásról meg nagy térről.Ketrecekben vagy kennelekbe zárva tartják a kutyákat egész életükben.Nálunk van ilyen helyről jött kutya,borzasztó állapotban került hozzánk.
2013. febr. 22. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!