Hogy felejtsem el? Nagyon imádom
Engem először is az érdekelne, hogy melyik tenyésztő vesz keverék kutyát??? Illetve ki az, aki fizet egy keverék kutyáért???
És arról már ne is beszéljünk, hogy azzal a kutyával foglalkozni kéne...
Vedd magadhoz te, vagy ajándékozzátok egy ismerősnek aki megnevelné. Még csak 3hónapos? Miért adjátok fel? Nagyon fiatal még...
Mintha nem is akarnátok vele foglalkozni és csak szabadulnànak tőle a párod szülei. Ha ennyire a szereted akkor tegyél is érte valamit. Akár vidd kutyaiskolába, ott mindenben tudnának segíteni.
Akinek van esze, az nem fizet keverék kutyáért. Ugyanis több ezer keverék kutya van a menhelyeken...
Egy tenyésztő pedig miért fizetne?? Fajtatiszta kutyákat pároztatnak a tenyésztők. Szerinted annak mi értelme lenne, hogy pl. egy fajtatiszta szuka kutyát befedeztet egy keverék kutyával, majd megszületnek a keverék kutyák...?
semelyik. esetleg ha kiköpött beagle vagy foxi lenne, akkor talán szaporíto igen, de isten ments, hogy egy ilyenhez kerüljön.
Ők miből gondolják, hogy egy tenyésztő, aki fajta tiszta kutyák tenyésztésével foglalkozik (mivel a keverékek "tenyésztéséhez" nem kell segítség, hisz a kóbor ebek megoldják maguk) majd keverékért fog fizetni?
én csak azt nem értem hogy a párod szülei mit tudnak elcseszni a nevelésben? azt hogy elfelejti hogy kell leülni? kizárt! vagy azt hogy a párod szüleivel neveletlen akkor veletek is az lesz miközben ti mindig és mindenkor következetesek és határozottak vagytok? kizárt!
az ég világon semmit nem befolyásol az ha valaki nem ért a kutyákhoz. jó példa az enyém, a párom anyja mindent elnéz neki, még azt is hogy a tányérjába zabál a kutya, ennek ellenére amikor én eszem még csak rám se néz a kutya. semmit nem befolyásol, a kutya nem hül.e, tökéletesen tisztában van azzal hogy kivel hányadán áll és esszerint is cselekszik. tehát aki hagyja azzal neveletlen is aki nem azzal nem lesz soha! szerintem ott valami nálatok hibádzik...
tudnál nekem írni példákat amik igazolják hogy a párod szülei elcseszik a kutyát, mert nagyon kiváncsi volnék?
kan vagy szuka?
lehet szépen odaadjátok egy szaporítónak,aki szépen bezárja egy pincébe, ketrecbe és ott fogja leélni az életét. ezt gondold meg.
3 hónapos, azaz pár hete van nálatok (jó esetben). Mit vársz tőle? Fülön forogjon? Egy kölyökkutya igen szófogadatlan, harapdál, izgága, addig amíg nem tanulja meg a "játékszabályokat", amit felállítanak neki. Talán jobb is ha odaadjátok valakinek, mert ha most nem bírtok vele, mi lesz kamasz korában?
Ami a nevelést illeti nálunk is megoszlanak a vélemények, de attól még nem nőtt a fejünkre a kutyánk. Kicsit állj a sarkadra és ha tényleg szereted, akkor neveld, tanítsd és meglátod, kedves társ lesz belőle.
Meddig tart megcsinálni a keritést?
estére kölyök kutyust nem szokás kint hagyni ebben a hidegben mindenképpen kazánházba kéne csukni.
Megyét írnál, hogy hol vagy? :)
Egy jó ötlet: Irj menhelyeseknek addig nálad marad és találnak neki jó gazdát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!