Lesz egy tacskóm. Mi a véleményetek erről a fajtárol? Sokat ugat vagy csak ha muszály?
Nem szeretem őket. Nagy divatfajta lett/lesz sajnos szerintem. Ezt a fajtát is csak elrontják. Kiráz már tőlük a hideg is. Kivétel a szálkás szőrű. Kifejezetten tetszik olyan aranyosak viszont a másik kettő....
Ne érts félre biztos aranyosak de ezt a fajtát egyszerűen nem szeretem.
Úgy tudom nagyon ugatós fajta.
Imádom őket, mosolyognom kell, ha meglátok egyet :) Aktívak, kotorékebek (ez sokat elmond róluk) de egy határozott gazdi, és következetes nevelés minden kutyából jót hoz ki.
Nekem terrierem van, ő is ugatós, de tudom kontrollálni. 2 ugatás után rászólok, hogy maradjon csöndbe, és ha nem ugat, megdicsérem. Működik ;)
tanuljuk már meg, hogy pontos jé, tudom, nem ide tartozik, de annnyira idegesítő!
Nekem nagyon nem tetszik a tacskó külsőleg. Amúgy meg komolyan kell venni, kutyának tekinteni, mert könnyen átveheti az irányítást.
A tacskó nem kutya, tacskó :)
Imádni valóak, de ha nem vagy határozott velük, igazi törpe terroristákká válnak. Imádnak rohangálni, és utána a paplan alá bebújni és aludni. Már kicsi korukban hozzá kell szoktatni a nagyobb (úgy értem magasságilag is) kutyákhoz, különben hörcsöggé válnak. Szerintem nem ugat többet mint más kutya. Imádnivalók, úgyhogy hajrá. Ja, nekem mindig tacskóim voltak, gyerekkoromban és most vénségemre is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!