Hogyan tanítsam meg a tacskóm, hogy egy helyre piszkítson?
Most lesz 9 hónapos a tacskó kislányunk de nem tudta megszokni, hogy egy helyre ürítsen és így tele van az udvar a kakival. Mikor felszedem mondom neki, hogy nem szabad és tudja hogy rosszat csinált de mégsem csinálja egy helyre.
Mit tegyek, hogy megtanulja?
kivinni sétálni??? nem egy 10 négyzetméteres panelban él az a kutya. . .
egy-két helyen hagytam neki ott egy kis kakit és próbáltam vele megértetni h ha ott akkor jó kutya és ami rossz helyen volt odavittem és elvertem h rossz kutya
az utolsó kettőnek üzenném h annyi agyatok van mint amit a net mögött szereztetek!!!azaz egyenlő a nagy 0 val
te majom: az ha megpaskolom a fenekét oktató jelleggel teljesen normális dolog (anyádnak is ezt kellett volna veled tennie) nem fájt neki csak ezzel tudja megérteni h amit csinált az nem jó!!!!!
a másik majom: képzelt a kutyámnak biztos h több társasági élete van mint neked!!! 2 macskával és a többi haszonállattal illetve a szomszéd kutyákkal érintkezik nap mint nap (hűűű meglepő lehet számodra)
mivel kis községben élünk (régebbi nevén falun) kb 1500-2000fő így eléggé érdekes lenne kivinni "falun" sétáltatni a kutyát.....
és miért??? mert FELESLEGES!!!!!!!
nem a ti retardált, trágár válaszaitokra voltam kíváncsi hanem olyan személyekére akik láttak már hús vér kutyát és neveltek is már!!!
mert lás csodát voltak más kutyáink is akik megtanulták de a tacskók köztudottan makacs, önfejű ebek így nevelésre szorulnak (amibe a tanító jellegű enyhe popsin csapás normális!!)
értitek ti idióták?? mielőtt vmi állatkínzó, újgazdag kutyatartónak állítanátok be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!