Még párt sem sikerült választanom magamnak. Azzal álok a legrosszabul és ahhoz értek a legkevésbé.
Még mesz vagyok attól,hogy sját kutyám legyen és nem tzdom milyen lesz az életem.
Már most sok szemponot figyelembe vettem és nem tudom. Én nem akarom elkapkodni.
Olyan fajta kell amivel lehet kirándulni és ha úgy alaul nem hal meg 10-15km után vagy több,de nem legyen izgága,akit állandóan mozgatni kell,ha kisebb testű akkor erős legyen ha meg nagyobb testű akkor se legyen lusta,tudjon nagyokat sétálni,ha kell tudja megvédeni a házat családod,szüleimet,de egye meg az emberek és ha lehet a gyerekekkel legyen barátságos.
csak nem azt írjátok,hogy németjuhász.
2009. szept. 9. 19:53
12/17 anonim válasza:
Megint én az amstaffos! az amstaffok nem agresszívak más kutyákkal,csak mint minden kutya például a kanok dominánsabbak társaikkal,de ez sem igaz mindre mint mondtam nekem pitbullom van már elmúlt egy éves és más idősebb ivarérett kanokkal is elvan,nem minddel mert azért összezördül sokkal,de elég sokkal eljátszik normálisan hatalmi problémák nélkül! Am meg ha tetszik az amstaff csak az a bajod h kicsi akkor a válsz erre PITBULL ők magasabbak kicsit véknyabbak de sokkal szálkásabbak,mozgékonyabb fordulékonyabb kutyák!!! vagy akkor írtad az argentin dogot is! ha kérdés van szólj
2009. szept. 10. 09:38
13/17 anonim válasza:
nekünk amerikai bulldog van,nagy melegben szetet pihenni,és délután mikor picit lehült az idő akkor nagyon fitt,még idősebb korában is szeret játszani,télen elég fázos,és elég sokat eszik,jó házörző de szerti a gyerekeket is
2009. szept. 17. 13:13
14/17 anonim válasza:
Szia! Nekem Bordeaux-i dog kutyám van. Szerintem ez a kutyafajta is nagyon jó! Igaz csak a saját tapasztalataim alapján tudok bármit is mondani. Az én kutyám nagyon nyugodt kutyus, értelmes is. Jól megvan más állatokkal is. Szőrzetét illetően rövid szőrű de télen sem volt valami fázós, pedig kint van. Enni viszont nagyon szeret de a termetét elnézve nem is csoda!:) Én nagyon meg vagyok vele elégedve, remek választás volt részemről ez a fajta. Amellett hogy nagyon gyönyörű kutyus, még okos is! =)
2009. okt. 29. 09:54
15/17 anonim válasza:
én az amcsi bulldogot javaslom, nekem is olyan van, csak akkor ugat amikor muszáj, okos, stb, itt elolvashatod: [link] ,
2009. nov. 14. 16:40
16/17 anonim válasza:
Ígyvan! Amerikai bulldogot válassz!
2010. márc. 3. 17:09
17/17 anonim válasza:
én szerintem kuvasz válazd mert jó házörző és joll birja a hideget. és még cuki is de az az a baly hogy nem igen szereti a gyerekeket én nem jön ki joll más kutyákka .
egyátalán mit szeretnél vele csináni pl rzővédőnek vagy
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!