Legjobb fajta erre a célra?
Hát ezen a 2 hónapos pittbullon nagyon jót mulattam, hogy agresszív kirohanásai vannak!
Ne haragudj, de minek piszkálod direkt evés közben? Ha pedig csak oda állsz és a tál felé nyúlsz, és úgy morog, akkor meg tiltsd le sürgősen, mert ez nem fajtajelleg, hanem Te nem neveled jól a kutyádat, egy mopsz ugyanezt tenné ezekszerint a Te tulajdonodban!
Nem értem, miért vesznek emberek keményebb fajta kutyákat, mikor nem értenek a neveléshez...
Kérdező, és a boxerhez mit szólsz? Nekünk az van, 60 cm körül és 35 kiló körül van felnőttben, és imádja a gyerekeket. Mégis eléggé ijesztő tud lenni külsőleg.
amerikai bulldog meg a boxer tetszik, a vizslának azóta utána néztem, azt írták nem jó házőrzésre, mert az idegen embert is ugyanúgy körberajongja mint a gazdik barátait...
eddig amin a legjobban elgondolkodtam az az argentin dog, meg a boxer.. az argentin dog is főleg azért amit abban a fajtaismertető filmben láttam, hogy kishíján elpusztult de megölte a pumát a két kislányért.. és azért az nem semmi..
Nekem argentin dogom van. Iszonyat makacs, domináns kutya, szóval könnyen visszasülhet ez a választás. Már kölyök korában "rövid pórázra" kell fogni, kutyasuli, és sok sok szocializáció kell neki.
Rövid szőre miatt én sajnálnám csak kint tartani :( Így a miénk sosem tölti kint az éjszakát.
Gyerekekkel remekül kijön.
http://www.youtube.com/watch?v=FhONrm3NBWo
http://www.youtube.com/watch?v=b5Lal7UKmhY
ezt kihagytam ez az egyik kedvencem :)
Mivel "csak" házőrzőnek szánod a leendő kutyádat, felejtsd el a legtöbb fajtát, amiket itt felsoroltak. Nem elég nekik az udvar és néha a tóhoz a séta.
Keress valami szép , termetes egyedet a menhelyeken. Ki is lehet próbálni, miként viszonyul a házi kedvencetekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!