Tegnapelőtt halt meg a Kutyám a szemem láttára. Nincs kedvem már élni. Volt valaki hasonló helyzetben? Tudnátok tanácsot adni, hogyan lehet ezt kibírni?
Figyelt kérdés
8 éve találtam Némót,az utcán kóborgott,pár hónapos lehetett.sáros,sovány kiskutya volt és amint megláttam,magamhoz vettem.egyedül élek,és miközben nevelgettem,annyira a szívemhez nőtt,ő lett a legjobb barátom.minden reggel,mikor meglátta,hogy felébredek,felugrott az ágyamba és nyalogatta az arcomat majd mellém bújt.egész nap együtt voltunk,és családttagá vált.igaz,2fős család,de nekem ő sokkal többet jelentett mint egy Kutya.Imádom az állatokat és életem során,nagyon sok állatom volt,mindet imádtam,de ennyire,mint Némót még senkit nem szerettem.és tegnapelőtt valamilyért kihúzta a fejét a nyakörvéből és a szemem előtt ütötte el egy kocsi. Sokkolva lettem,még mindig nem bírom felfogni,hogy volt és nem lesz soha többé.most már tudok beszélni,de a halála óta képtelem voltam,csak sírni tudtam...de már nincs kedvem élni,nem akarok semmiről tudni,nem is keltem fel tegnap reggel. nem tudom mit tegyek...kérlek,ha valaki tudna valami tanácsot adni,akkor megköszönném!2013. febr. 20. 13:11
11/12 anonim válasza:
Bocsi, hol áll a fejem tavaly ly-nal.
12/12 anonim válasza:
Részvétem! :'(
Remélem jobban vagy azóta, most ugyanabban a cipőben járok mint te, az én kedves, hű társam tegnapelőtt hagyott itt minket. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!