Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nektek melyik a kedvenc...

Nektek melyik a kedvenc kutyanevetek? :D

Figyelt kérdés
2013. febr. 19. 19:53
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
43%
Sátán. Nem bírom a cukiságokat.
2013. febr. 19. 21:09
 12/45 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy illik e a kutyára: Toby (yorki), Pippa (yorki), Pötyi (kistestű), Beki (fekete labrador), Montgomery (Monty), Oszkár (tacsi), Aladár (tacsi), Johny (német vizsla) Kókusz (csivi) és Dió (csivi, törpetacsi).

Illetve ismertem egy nagytestű keveréket akinek Nílus a neve. Hát ez nagyon találó volt a kutyára nézve:)

2013. febr. 20. 09:46
 13/45 KovA1963 ***** válasza:

Betyár...

A legjobb házőrzőkutyánk egy Döbörvári Betyár nevű hím puli volt.

De ismerek egy Lavina nevű kutyát is ő komondor.

A nevét alighanem a harcmodorának megfelelő mozgásáról kapta.

Zűdul mint a lavina.

És fehér is - meg be is temeti akit feldönt.

2013. febr. 20. 14:36
 14/45 anonim válasza:
Arthur :D
2013. febr. 21. 20:27
 15/45 anonim válasza:
100%
Szerintem marha jó név, a Schwarzenegger...Úgy hívják a keverék tacskó kutyusomat. :) Röviden 'Svarci'. :D Amikor megszökik, akkor SchWARzenegger. :D
2013. febr. 21. 21:35
 16/45 anonim ***** válasza:

az én kutyám Frühstück. becézni szoktuk Stücknek, Stükknéninek. Imádom ezt a nevet, olyan aranyos, főleg a németjuhász keverékünknek nagyon illik :)

persze a rendes neve Mius

2013. febr. 21. 23:07
 17/45 vitamin51 válasza:
Fehér felhő Eliza, ez a legdrágább Westie-m neve, aki nevével ellentétben, sosem fehér pár óránál tovább, mert imád dagonyázni :-) Nagyon szép név még a Denis is, ő egy boxer fiú, vagy a Zsöme, egy Spic/Pumi keverék szépség. Valóban fajtától függ, volt egy nagyon hisztis tacskó a szomszédunkban, őt Nyafinak nevezték el, ami nagyon passzolt rá :-)
2013. febr. 22. 08:23
 18/45 anonim ***** válasza:
Gizi néni.... De csak mert igy hivjak a kutyankat ( nem mi választottuk, a néni pedig a korara utal iden 15 eves....)
2013. febr. 22. 09:00
 19/45 Bajer ***** válasza:
Voki, kankutya név és a Jedi visszatér-ből a kis erdei evok teremtmények elnevezése.
2013. febr. 22. 09:17
 20/45 anonim ***** válasza:
Nekem olyan kutyáim voltak hogy Bogrács , Kiku , Szuszi , Cica , Robi , fekete kutya , lola , öreg macska , meg volt egy macskám azt meg örmesternek hivtam .
2013. febr. 22. 10:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!