14 hónapos németjuhászt szabad bicikli mellett futtatni?
Hát kedves utolsó, ha Te csak úgy nyakon csapnál, akkor én már fel is jelenthetlek testi sértésért! ;)
De a többi infot köszi szépen ;)))))
Mellesleg szerintem egy kutya nem amiatt megbízható, mert már nem kölyök.....
kedves ember vagyok ,hidd el :) de ,ha nyakon csaplak, azt megköszönik:) mások :) te nem, talán nem értetted meg , a te kutyád még nagyon kölyök, de már növöget,előbb utóbb ,változik, a lakott területen belüli pórázmentes séták ??? nagyon eldugott kis városban élhetsz:)ha ezt engedik :)
gondolom,ott senki sem fél a kutyáktól,mindenki örül,hogy szabadon van egy 25-30 kilós kutya :)
ez mifelénk nyugaton ,nem igazán tolerálják:)városon belül pórázon,oszt kész!:)pont az ilyen hozzáállás miatt van rossz híre a kutyásoknak .és ,ha egyszer találkozol olyannal, akinek domináns ,erős,és szabadon lévő kutyája van , hamar meg fogod érteni ,miért is kell a póráz:)vagy ,kísértsd a sorsot ,talán megúszod. vagy nem, de csak magadat okolhatod:)
a neked tetsző válaszok nagy része ,hibás, vagy rossz :)
persze ,sokkal egyszerűbb a kedves, de érdemtelen ,és érdemi információtól mentes válaszokat elfogadni:)
de nekem igazam van, te pedig tudhatnád ( kutyát közterületen pórázon ) a parkban ,is. a kutyafuttatóban pedig nem. és ez nagy különbség:)
egy agresszív kutya is visszahívható , csak éppen a legtöbb pont a kutyákkal szemben agresszív , és ugyan-már ,honnan tudná egy közteres ( akinek pont az a dolga,hogy figyelmeztesse a kutyásokat a szabályok betartására ) ,hogy melyik kutya behívható és melyik nem ?
bár nekem sem szóltak még a Margitszigeten ,hogy kössem meg őket ( egy bull terrier,és egy pásztorkutya ). de rajtuk látszik az iskolai nevelés :)
rajtad pedig ,....:) nem :)
bicaj-kutya pórázon . ez a legbiztosabb,mármint városon belül. a többi csak por :)
vettem a fáradságot,és végigolvastam mindent . a válaszolóktól elnézést kell kérnem. ők jól írták, csak te kretén:) kérdező vagy képtelen megérteni a pórázhasználatot.
már eldöntötted, ( a kommenteid szerint )hogy te,ha törik,ha szakad póráz nélkül fogsz kutyát futtatni.
remélem találkozunk :)
Kérdező érts egyet a válaszokkal! Főleg a nyakon csapóssal.
Te ismered a kutyusod. más félne tőle..Ezt értsd meg. Vannak biztos arra is olyanok akiknek ez nem tetszene és szólna.
Másrészt kint szabadban csak úgy engedd a kutyust, hogy nehogy valami mérget vagy valamit felegyen! Nekem is lábam mellett jön a kutyusom DE sose engedem el mert félek, hogy ide is kiszortak mérget.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!