Szabad bicikli mellett futtatni egy 1 éves múlt Cocker Spánielt?
Figyelt kérdés
Van egy Spánielem 1 éves múlt szoktunk sétálni,de az nem fárasztja ki eléggé.Szabad vinnem már bicikli mellett futni? Nem betonon,füves terepen.A palotapincsimet nem vihetem ugye? A turcsi orra miatt...2012. jún. 5. 18:45
1/5 anonim válasza:
A spánielt már simán viheted futni bringa mellet. Én a Pulim 9 hónapos kora óta futtatom néha-néha így de már 6 hónapos korától járok vele futni. Bár én inkább simán futni szoktam vele bringa nélkül.
A Pincsit ne vidd így. Ő nem bírná.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm választ:) Zöld kéz ment. Akkor indulás Biciklizni:)
2012. jún. 5. 18:51
3/5 anonim válasza:
A pincsit is viheted egyébként nyugodtan,de őt póráz nélkül nélkül inkább.
Nekem volt pincsim,renegeteget kellett mozgatni,és futni is tudott.
tud lihegni is ,kutya is,vele is nyugodtan lehet futni.
4/5 anonim válasza:
A pincsi is mehet, szegény ne maradjon ki a mókából. Tényleg ajánlatos póráz nélkül vinni őket, mert akkor mindenki a maga tempójában tud menni, nem kell alkalmazkodni egyikhez sem. De azért óvatosan!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat...elvittem őt is,de őt sétáltatta egyik haverom...Nem akartam sokat,de futtattam:) Spánielt merem Póráz nélkül mert tudom,hogy vissza jön ha hívom.Pincsit nem merem:) :(
2012. jún. 6. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!