Ha sikerult lefogynia a kutyumnak hogyan kell megtartani a mostani sulyat?
Figyelt kérdés
Kutyum kistermetu,dagi kutyus volt kicsit,9 kilos volt.Vegre sikerult lefogyasztanom sok mozgassal es kaja adag csokkentessel.Ma akarom megmerni most hany kilo.De hogy csinaljam hogy most ezt megtartsuk??mikor a 9 kilo volt,kellett volna 170 g tapot kapjon az adagolas szerint,de akkor mig igy kapta lett dagi,igy csokkentettem kb 130 g-ra,igy sikerult lefogynia.Most idealis,de megszeretnem tartani,csak nem tudom most mennyi adag tapot kapjon hogy ne hizzon vissza de ne is fogyjon tovabb.2013. febr. 19. 16:42
1/3 anonim válasza:
Ugyannyet kapjon mint most, és folytassátok a mozgást...
2/3 szacsiga válasza:
A táptól nekem is dagi volt a kutyám. Amikor házi kosztra (rizs+csirke aprólék, vagy egyéb husi (nyúl, vagy borjú darálék vagy szív/máj)) váltottunk sokkal jobb lett a helyzet. Ha tudsz főzz neki. 2x kicsi adagot adj. Nincs semmi nasi, kunyerálás!
A sok mozgás segít fitten tartani :)
Ha picit ingadozik a súlya (télre tartalékol, nyáron lefogy) az normális, emiatt ne aggódj!
3/3 anonim válasza:
Ez a kérdés már bennem is felmerült, mi is épp most végeztünk a fogyókúrával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!