Olyan szőr vitamin, ami segít megtartani a szőr rugalmasságát, fényességét, segít a vedlés után hekyrejönni?
Figyelt kérdés
Árat is írjatok, meg mindent amit ismertek!! köszi2011. máj. 29. 17:55
1/8 anonim válasza:
A tojástól is szép fényes lesz, azt nem tudom, hogy rugalmas lesz tőle, de lényegsen olcsóbb :)
2/8 anonim válasza:
nem tudom mennyi pénzed van, de lehet kapni már Bobi márkájú szőrerősitő vitamint is kb 800-1500 forintért, de netröl is rendelhetsz 15-20 ezer forintos porokat, ami ilyen olyan hiperszuper alkotóelemeket tartalmaz. de ha szerényebb körülmények között élsz, és még természetes is vagy, akkor nyers tojást adhatsz neki, szép fényes szőrt kapsz.
3/8 anonim válasza:
Ez csak egy oldal a sok közül. Lehet bőven válogatni.
4/8 anonim válasza:
biotin tabletta+lazacolaj
Én a luposan cég cuccait használom,a 100 db-os biotin kb 4000.-ft a webáruházakban,a fél literes lazacolaj kb 4500.-
A kettő együtt használva nagyon jó.
5/8 anonim válasza:
Fontos kérdés,hogy mivel eteted.
Sokszor a tápváltás megoldja a problémát.
Az én kutyám szőre a Eukanuba táptól volt csúnya,kopott,fénytelen,korpás.
Tápváltás megoldotta a gondot.
6/8 anonim válasza:
Mi tojás sárgája+ lazac olaj kombinációra esküszünk. Nem kell mindenféle mesterséges vackot etetni a kutyával.
7/8 anonim válasza:
A tabletta hatékonysága attól is függ, hogy amúgy milyen minőségű táplálékkal van etetve. Alapvetően, ha jó a kaja összetétele, nincs szükség ilyen kiegészítőre.
8/8 A kérdező kommentje:
Kennels Favourite bárányos-rizsest eszik
2011. máj. 30. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!