Kutyának lehet adni nyers csirke májat?
Persze :)
1 hét fagyasztás után és arra figyelj, hogy a heti mennyiség ne haladja meg 10ttkg-onként a 10 dkg-ot.
Tehát, ha van egy 20 kg-os kutyád, akkor heti max. 20 dkg-ot kaphat!
most akarok neki először adni, mert hússal etetek amúgy is, de most csak csirkelábat tudtam venni, és a kisebbik kutyám(aki pont 20 kg) láttam rajta, hogy nehezebben székelt, ezért most a nagy kapja majd a lábakat, mert ő neki semmi ilyen problémája nincs, ha lehet ilyet mondani, akkor neki szép a kakija, de a kicsinek, amíg nem veszek megint fejet vagy farhátat, most csak sima húst kap, meg rizst, és gondoltam feldobom neki májjal is.
Amúgy köszönöm szépen a gyors választ;)
Oks :)
Zöldséggel/gyümölccsel hogy álltok? Azzal is lehet lazítani a székletet :)
Nyugodtan add nekik azt is nyersen :)
Én répát, céklát szoktam leginkább, rengeteg vitamin van benne. Turmixold le, esetleg bolondítsd egy kis kanál mézzel (ha almaecetet is raksz rá, kiváló immunrendszer erősítő is a kettő együtt!), ill. a husihoz hozzá tudod keverni, így nem tudják kiválogatni :)
Nekem szerencsém van, az én kutyám minden további nélkül megeszi. Sőt, ha lerakok neki pl. egy farhátat + a tálkájába a zöldséges/gyümölcsös turmixot, akkor előbb a turmixot eszi meg, aztán a farhátat :)
:) köszönöm szépen a tippeket, ki fogom próbálni.
Jelen pillanat szerint nincs turmixom, mert a garancia lejárta után két nappal felmondta a szolgálatot, és még nem vettem, de majd úgy fogom csinálni, ahogy mondtátok. még egyszer köszönöm.
Igen :D
A fb-os csoportunkban páran kitöltöttük a "recept füzetet" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!