Szeretnék segíteni, de hogyan?
Nem rég örökbe fogadtam egy kutyust. A másik kutyummal remekül ki jönnek játszanak de annyira hozzám szokott a kutyus, hogy mindenhova jönne velem. tehát ő egyenlőre bent van a házban a másik kutyusom kint az udvaron. van még egy plussz elkerített kertünk. és szeretnék segíteni a menhelynek, hogy ideiglenesbe befogadok kutyust.
Hogy írjak mit írjak neki? a két kutyáról írni kell valamit?
Ha jól megvannak miért szeparálod el őket egymástól? A harmadik kutyussal is lehetnének együtt, sokkal egyszerűbb úgy az élet, mint mindig arra figyelni, hogy melyik kutya hova mehet meg hova nem.
Írd meg nekik a kutyák nemét, hogy hol tartanád az ideglenest, illetve hogy mik a lehetőségeid, pl. tudsz-e vállalni szocializálatlan vagy félénk kutyát, esetleg kölyköt, vagy műtött kutyát, mert nekik van a legnagyobb szükségük befogadóra.
Bocsi azt nem írtam. Azért nem hagyom kint az udvaron a menhelyi kutyust mert annyira ragaszkodik hozzám, hogy kijön utánam. És most elől a kaput se tudom becsukni mert ott most fa van.. :/ a kisajtót meg átugorja.Ezért van bent a házban.
Miért nem adnának nekem?
Van olyan ideiglenes befogadó akinél saját kutyája 3, és menhelyi 4 van. Még is még tudna befogadni és adnának is neki. Szerintem nem a létszám számít.
Hát ez a kerítés probléma elől az udvarba van.
van hátúl egy jó nagy kertünk csak fa van ültetve lekerítve van. oda gondoltam HA nagy kutyát hoznék ideiglenesbe ha kölyköt akkor lehetne elől a másik kutyussal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!