Mit tennétek a helyemben?
Ne add oda neki!
Ha lehet, vidd el állatorvoshoz és nézessetek chipet benne! Lehet, hogy van gazdija és keresi, soha nem lehet tudni!
Az a helyzet, hogy már átadtam neki..nem gondolkoztam mikor jöttem haza akkor esett le minden. A közeli menhelyeknek linkeltem képet hirdetem elég sok helyen de még mindig nem találtam meg a gazdit. valószínüleg kidobták. ideiglenesbe megoldható lenne nálam az elhelyezése. Sajnos megtartani nem tudom most fogadtam örökbe egy kutyust meg van még egy kutyusom. Valami csel kéne, hogy elhozzam tőle. ötletek?
Pl.: Elnézést de megtaláltam a gazdát holnap jönnének érte hozzám. És így elhozni?? vagy hogy??
Nagyon lelkiismeret furdalásom van. gyönyörű staffi keverék. Kedves kutyus. Segítsetek! Így is alig alszok valamit mióta átadtam a kutyust! :(
Nincs meg a gazdi :/
Még nem jelentkezett!
Akkor fogod az egyik barátodat, elmenetek a nőhöz és bemutatod, mint a kutya gazdáját. Ha staffi jelleg akkor sajnos nagyon sanszos, hogy céljuk van a kutyával... :(
Feltétlenül szerezd vissza.
Tudom valami ilyesmiben mesterkedek ebéd után megyek a menhelyi kutyummal arra fele megnézni mi van vele.
tegnap este állítólag be volt csukva mert nem láttam az udvaron. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!