Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy két tanács? Vettünk egy 3...

Egy két tanács? Vettünk egy 3 hónapos német fajta tiszta dogot! Gyönyörű és már most óriási! Mikre figyeljünk?

Figyelt kérdés
Ma du. hoztuk el. Nem mentünk el tápot venni így főztem neki tésztát hozzá keverve marha pörit.... Pillanatok alatt meg ette... Vajon mennyi a helyes adagja? Mikre figyeljünk? Milyen tápot vegyünk? Egyébként szuka. Köszönöm a válaszokat :)

2013. febr. 17. 19:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
57%

Ha nincs tk, akkor csak keverék. Azért, mert nem tudod bizonyítani, hogy azok a szülők, amiket a szaporító mondott (nagy esély van rá, hogy nem azok!) Ennél fogva azt sem tudod, hogy a kutya hordoz/szenved-e valamilyen örökletes betegségben. Márpedig ha örökölt valamit, akkor már annak örülhetsz, ha a 2 éves kort megéri. Ennek utána kellett volna nézni! Hatalmas butaság és felelőtlenség volt fizetni a kölyökért!

Ha premium tápot kap a kölyök, akkor tilos még plusz kalciumot is adni! Amit viszont mindenképp adnod kell neki, az zöldkagyló kivonat, ami a porcokat erősíti.

2013. febr. 17. 19:58
 12/14 anonim ***** válasza:
56%

megint egy agyatlan hülye ember :D

gratulálok. szerencse,hogy téged nem szaporítanak.

2013. febr. 17. 20:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Én marha belsőséggel étettem annó a dogom.(Lép,vese,máj stb+rizs vagy tészta)Sosem volt semmi baja,Hatalmas lett,szuka volt közel 90 cm marmagassággal,neki sem volt törzskönyve,10 évet élt.
2013. febr. 17. 20:41
 14/14 anonim ***** válasza:
79%
Én csak azt nem értem, hogy ha nem volt szimpatikus az eladó, még össze is balhéztál vele, mégcsak nem is személyesen mentél a kutyáért, akkor miért nem hagytad ott a fenébe és kerestél egy normális tenyésztőt, aki szimpatikus, aki törődik a kutyáival, aki felvilágosít a szükségleteiről, akivel most neten kommunikálhatnál ahelyet, hogy a GYIK-en kérdezősködnél??? Kálciumot NE adj neki. Normális táp kell, abban minden benne van. Azon kívül porcerősítőnek zöldkagyló kivonat az hasznos. Azt legalább nem lehet túladagolni.
2013. febr. 17. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!