Félelemből eredő agresszió! Mit tegyek?
16:00-ás! A rehabra nem kéne okoskodni....
MINDENKÉPP keress egy rehabbal foglalkozó kiképzőt, mert ezt nem olyan egyszerű visszacsinálni. Ha van a közeledben Cerberosos kiképző, vagy olyan módszerrel oktató, az sokat tud segíteni.
Ideiglenes kutyáról van szó, még csak pár napja van nálam... A múltjáról csak annyit tudok, hogy bántalmazták, azt hogy férfi, nem volt nehéz kikövetkeztetni a reakciójából, nőkkel szemben rendkívül kedves, barátságos, bár alapvetően kicsit félénk kutya.
Little Red, köszönöm, van cerberos kutyasuli a közelben, nem tudod, ők milyen áron segítenének? Azért kérdezem, mert ennek a költségét nem hiszem, hogy tudnák támogatni, így ha tenni akarok valamit, akkor azt nekem kell finanszíroznom. Viszont félek, hogy így nagyon nehéz lesz örökbeadni, pedig alapvetően nagyon okos, engedelmes kutyáról van szó! De ehhez én kevés vagyok, és nem akarok benne újabb töréseket okozni.
Bocsi hogy offolok, de csak nem az Illatos úti Bodzáról van szó?
Egyébként tényleg inkább szakértőhöz fordulnék a helyedben. Akár egy alkalom is elég lehet, ami alatt elmagyarázza, hogy hogyan viselkedj, mikor pánikol, hogyan tudsz neki segíteni.
Köszönöm a válaszokat!
Beszéltem egy Cerberos-ossal, mert ahol önkénteskedem menhely, ott is dolgozik. Hétvégén viszem a kutyust hozzájuk a suliba és segítenek a rehabilitációban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!