Nem tetszenek a yorkik. Más is van ezzel így?
Figyelt kérdés
2013. febr. 17. 09:53
11/16 anonim válasza:
Aki szereti az állatokat az nem ír ilyesmit. Ennyi.
Szeretnétek ti olyan okos és könnyen tanítható kutyafajtát mint a yorki!!!
12/16 anonim válasza:
Divatkutya, agyon szaporítják, pedig kár érte.
13/16 anonim válasza:
Igen, biztosan van. Csak más nem írja ki, hogy provokálja vele a népet.
14/16 anonim válasza:
Perssze nekem például a bulldogok, pudlik meg a kínai kopaszkutyák nem tetszenek
15/16 anonim válasza:
A kérdezőnek igaza van, rám is rámjön a hányiger, mikor 14-15 éves lányok kacsaszájjal a tükörben fotózák magukat a kutyával, és szerintem ez elég szomorű, h a yorkie eredetileg egy sportos kutya és ilyen táskakutyának használják, nekem is yorkiem van és nagyon szeretem őket, mert nagyon tanulékony kutyák :)
16/16 anonim válasza:
Nekem is van yorkim... 15 vagyok, és nem vagyok elkényesztetve, nem rakok fel róla minden nap képeket sehova. Azért meg ne a fajtát utáld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!