Mit csináljunk a kutyánkkal?
"Ez a "vizslaszerzet""
Nekem valahogy olyan érzésem van, hogy te nem fogadod őt el. Német juhászt akartál volna a másik helyett, ehelyett kaptál egy menhelyi keveréket. És ahogy te viszonyulsz hozz, úgy viszonyul ő is tehozzád. Rakd először magadban rendbe a dolgokat, próbáld meg elfogadni, hogy ő csak egy "szerzet", és a juhász helyett vidd magaddal őt sétálni holnap. Érhet komoly meglepetés.
Mielőtt elkerültem volna egyetemre, szinte minden nap elvittem sétálni a németjuhászunkat, meg minden nap játszottam vele, de az egyetemről meg nem tudok minden nap hazajárni, ezt kérlek értsétek meg.
Nem én erőltettem, hogy legyen még egy kutyánk és azért "vizslaszerzett"-ként hívtam itt, mert ok nélkül morog mindenkire. Mint ahogy a kérdésben is írtam, egy kutya minden ok nélkül eltörte a barátnőm jobb karját több ponton és kétszer meg kellett műteni. És nem akarom, hogy bármelyik húgommal ezt csinálja, ez a... Mért engem szapultok, amikor engem nem bír a kutya? Próbáltam vele békülni, de bárhogyan közeledek felé, vagy morog, vagy csattogtatja a fogát... Nagyobbik húgommal meg anyámmal rendesen kijön...
Bár valljuk be, manapság a GYK-n, bármilyen kérdést kiír az ember, csak szapulni tudják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!