FONTOS! Tudnátok nekem Golden retriever kan fajtatiszta kutyákat ajánlani? 15 ezerért lehet találni, egyáltalán?
annó első kutyámat diákmunkából vettem 15 éves koromtól dolgoztam és 17 éves voltam mikor megvettem 120 ezer volt de még maradt valamennyim tápra, oltásokra stb... sajnos a jó kutya nem olcsó a diákmunkát meg nem fizetik meg és főleg nyáron tud csak dolgozni az ember mert suli mellett nagyon nehéz.
Szóval nagyon átérzem a helyzeted de 15-40 ezerért nem éri megvenni ezeket a kutyákat mert nagyon necces mit is kap az ember ezért a pénzért
Csak akkor fajtatiszta, ha van tk. Anélkül azt sem tudod, hogy valóban azok-e a szülők, akiket a szaporító mond. Ne higgy el mindent mindenkitől! Ha a kölyöknek van tk-e, mind a kettő szülőnek megvannak a szükséges szűrései (HD, ED, PRA, szív DCM legalább) és ezt igazolni is tudja a tulaj, a szülők tenyészszemlések, na akkor vidd haza a kiskutyát! Ezek nélkül nagyon is könnyen lehet, hogy 3 éven belül fogsz annyit költeni orvosi kezelésekre, mint amennyiért már két jó kennelből származó kölyköt meg tudtál volna venni.
Ez minden fajtára vonatkozik!
Ha nincs elég pénzed erre, viszont úgy érzed, felelősségteljes és tudatos vagy, tudnál eleget foglalkozni egy kutyával, akkor keresd fel a legközelebbi menhelyet vidd haza azt az ebet, amelyik a leginkább illik hozzád. Úgy is beleszeretsz legalább egy kutyába ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!