Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi képről? Szerintem hihetetlenül őszinte, és megindító!

Figyelt kérdés

Az előbb találtam Facebook-on. A hideg is kirázott, annyira gyönyörű ez a kép, pedig igazából nincs benne semmi különös, de szerintem csak rá kell nézni, és az embert elfogja valami hihetetlenül jó érzés, és ilyenkor nem érti, hogy miért lettek ezek a fajta kutyák "elmebeteg,ölőgépként" elkönyvelve.. Szóval nektek mi a véleményetek a képről?

[link]

2013. febr. 14. 22:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szeretem az állatokat, azon belül a kutyákért bizony rajongok, nekem aztán teljesen mindegy, hogy piros, pöttyös, kerek, kockás, lyukas...stb.

De sajnos önszántamból ilyen típusú kutyát nem tartanék, mert hiába szeretem, szeret engem, a családom, folyton citeráznék, ha az utcán sétálva egy harciasabb eb nekiugrana mit produkálna?

Mert hiába neveletlen más ember kutyája és hiába nevelem a sajátom, ha önvédelemből elharapná egy vakarcs nyakát elsüllyednék....

2013. febr. 15. 10:36
 12/13 kira kenzo ***** válasza:
Nekünk is van 1 pit, 1 staffi. Nagyon kedvesek, aranyosak. Mind a kettő szeret más kutyákat vidéken lakunk így csak egyszer voltunk Kecskeméten kutyajátszótéren ott volt akkor vagy 10 kutya és egyiket sen bántotta a mienk. Itthon is ha sétálunk örömmel fogadnak minden idegen kutyát.
2013. febr. 15. 11:24
 13/13 anonim ***** válasza:

7es vagyok, nekem csak az a bajom ezekkel a kutyákkal ahogy más kutyákkal viselkednek, főleg ha a gazdai nem neveli meg.

Csak futtatón láttam ilyet egyszer hogy a hozzá nemértő gazdi viszi a pittjét aki nincs megnevelve a többi kutya közé.

Erre az odament egyből mindenkit ledominálni a gazda nem szólt rá semmit, erre az egyik labrador féle megunta ezt és odakapott, erre még a pit volt felháborodva hogy mi az hogy ez a kutya nem hagyja magát, és bizony neki esett ölből a jámbor lab-nak. És nem csak ilyen kakaskodás volt, a pit kőkeményen harapta torokra ment, olyan balhé kerekedett a semmiből hogy a pit gazdája is lemerevedett és csak nézte, a labis gazdi próbálta visszahúzni a sajátját de a pit meg ment utána, simán ment volna fejre torokra úgy hogy a másik gazda keze ott volt a nyakörvén.

Mire úgy elkezdett qrva anyázni az asszony hogy csináljon már a dögével a pites hogy az felébredt és kiabált a kutyával meg próbálta elhúzni, de csak kb. a második egyszerre történő széthúzáskor sikerült szétszedni őket.

Mondanom sem kell mindenkiben meghűlt a vér a környéken és csak nézett ki a fejéből, a labis utána úgy elkezdett kiabálni hogy miért hoz egy ilyen veszélyes harci kutyát szájkosár nélkül a többi megnevelt szelíd kutya közé, és hogy meg ne lássa itt még egyszer mert feljelenti.

Én szerencsére csak 1 ilyen esetet láttam, és nem is fogok többet mert ha ilyen kutyát látok mindig elkerülöm vagy megvárom hogy elmenjenek.

Ezek a kutyák időzített bombák más kutyákra nézve, még akkor is ha úgy ahogy megvannak nevelve.

És hány ilyen eset van itt is elmondva minden héten, és mégis tele van minden staffi ,pit mániás kérdéssel.

Igazából bennem ez most gyűlt fel és ki akartam mondani, mert számomra ez a fénykép visszás.

Lehet hogy ott teszi a szentet, de ha ott teremne mellette egy másik, lehet hogy azonnal ölre menne vele.

Engem zavarnak az agresszív emberek és pláne kutyásként az agresszív kutyák mint ezek.

Pláne hogy van ez a kompenzálás hogy minden hiú vagy agresszív embernek ilyen kutya kell, aztán meg ezt olyanok bánhatják meg akiknek teljesen normális jól nevelt kutyájuk van, mert nem számítanak egy balhémániás harci kutyára minden sarkon.

Elhiszem hogy valakinek illik a személyiségéhez és tetszenek ezek a kutyák, de akkor a gazda és a kutya is legyen hidegvérű és jól nevelt ahogy mindenki más, és akkor nincs probléma.

Mert mind ember szinten mind kutyás társdalalmi szinten az ehhez hasonló agresszív elemek miatt rossz a megítélés és a közhangulat.

2013. febr. 15. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!