Hazahoztunk egy cicát egy ismerősünktől, akik minden féle maradékkal etették. Hihetetlenül büdös az ürüléke,5x büdösebb, mint a másik cicánké. folyt!?
Milyen nemű a kiscica? Az én tapasztalatom hogy a kandúrok valamiért büdösebbet produkálnak mint a nőstények.
Milyen a cica széklete? Ha híg, ott baj lehet.
Milyen táppal etetitek jelenleg?
Mikor volt a cica féreghajtva?
A hirtelen ételváltás is okozhat emésztési rendellenességet. Lehet (sőt, valószínű) hogy a cica emésztőrendszere sajnos nincs hozzászokva a nagyobb mennyiségű fehérjéhez, ami a tápban van (és amire egyébként a szervezetének szüksége van!)
Szóval van itt pár kérdés.
19:51-ös!
vigyázz a házikosszttal, mert a vitaminhiányból komoly problémák lehetnek (pl taurin!!!)
Mostmár minden rendben van. :)
Az első válaszolónak mondanám: Az én kis drágám az első adagot az ölembe ürítette, ami méh nem volt a legszilárdabb...
Válaszolva a kérdésekre: A cicus nőstény, konzervvel illetve száraz táppal etetem, volt féreghajtva és már a széklete is szilárd.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!