Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fog még nőni, változni a teste?

Fog még nőni, változni a teste?

Figyelt kérdés

Már feltettem egyszer a kérdést, de most már tényleg aggódom, hogy ilyen picurka marad a kutyám...

Nos a helyzet, hogy 8 hónapos kutya, Pitbull rednose, törzskönyv nincs. (Bár szüleinek van, de nem tenyésztőtől vásároltam.)

Olyan kicsinek tűnik, lassan nő, a lába már 5 hónapja hajlik... Nem jön helyre. A szüleik is nagyon szépek, nagyok. Mi lehet a baja? Esetleg fog változni?

Kép. : [link]

[link]

2013. febr. 14. 17:07
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
De ha még azt se tudod, hogy nem fajtiszta, hanem fajtatiszta....
2013. febr. 15. 09:31
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, hogy minden pit bullnak amit ide felraknak fertőzés miatt kellett levágni ocsmányul a fülét... az is érdekes, hogy a legtöbbnek görbe a lába.

A kérdésre válaszolva: ha nincsen igazolva kutya származása, fajtája, képtelenség megmondani, hogy nő-e még, mi lesz belőle. 8 hónaposan még fog nőni pár centit. Elvileg 45 cm körül kell hogy legyen a végleges marmagassága.

Még annyit szólnék hozzá - főleg a leendő vásárlóknak - hogy jobban megérte volna drágábban venni egy regisztrált kutyát, mert több tízezret mind speckó tápba, kiegészítőkbe és állatorvosra költeni, és akkor van egy csúnya, beteg kutyád ugyan annyiért, mint amennyiért egy szép, egészséges kutyád is lehetne.

2013. febr. 15. 10:20
 23/24 anonim ***** válasza:

milyen fertőzés miatt kell fület vágni??

esküszöm, nem kötekedés miatt kérdem!!!

2013. febr. 15. 23:16
 24/24 A kérdező kommentje:
Egy bizonyos gombásodás, 5 hónapos korában kapott el valamit egy kóbor kutyától. Pontosan én sem tudom, kezelgettük az itteni állatorvos által előírt kenőcsökkel, de fájt neki, ezért elvittem állat klinikára, ahol azt mondták, hogy egy külső sérülés folytán alakult ki (nagyon csúnya volt). Ezért nem tudnak vele mást, elaltatják, és a problémás területet levágják... (nevelő apám ismerőse volt az orvos, ezért vágta le mindkét fülét. Mert azért egy levágott füllel érdekes is lenne...) Így lett ilyen... Tulajdonképpen ez az egész hosszú történet, hiszen volt előzménye...
2013. febr. 16. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!