Fog még nőni, változni a teste?
Már feltettem egyszer a kérdést, de most már tényleg aggódom, hogy ilyen picurka marad a kutyám...
Nos a helyzet, hogy 8 hónapos kutya, Pitbull rednose, törzskönyv nincs. (Bár szüleinek van, de nem tenyésztőtől vásároltam.)
Olyan kicsinek tűnik, lassan nő, a lába már 5 hónapja hajlik... Nem jön helyre. A szüleik is nagyon szépek, nagyok. Mi lehet a baja? Esetleg fog változni?
Kép. : [link]
Az orvos mit mond rá? Mivel eteted?
Ha feltetted már egyszer ezt a kérdést, akkor lehet, hogy ugyan azokat a válaszokat fogod kapni. Én valószínűnek tartom, hogy nem csak pit van benne.
Teljes Pitbull.
Szülők. Nem voltam állatorvosnál, de táppal etettem, meg néha moslékot is kap.
Egészen pontosan (név szerint) milyen tápot kap? Mennyit kap enni? Most hány kg?
Igen valószínű, hogy az etetéssel van baj. Ha nem azzal, akkor pedig valószínű, hogy bizony örökletes a probléma. Az, hogy a szülők szépek, nem jelent garanciát semmire.
"Nem voltam állatorvosnál" Ezt úgy érted, hogy soha?
Menj el vele állatorvoshoz, az a tuti. Neked nem fáj az, ha megmutatod és megkérdezel ezt-azt.
sajnálom a kutyádat. ezért nem szabad falusi, láncon tartott, bizonytalan eredetű kutyust venni :(
ábrándozom, hogy egyszer eljön az idő, mikor csak tenyésztők hozhatnak le almokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!