Ha kiivartalanítom a kan kutyámat megfog változni?
Úgy értem, h bús lesz? Nem lesz semmihez se kedve? pl: trükköket gyakorolni/tanulni vagy labdázni. Oda fog hozzám jönni, h simogassam meg a kis buksiját?
Ezektől félek, ezért nem akarnám kiivartalanítani.
Ha nem változna meg akkor akkor nagyon jó lenne!!!
Ti kutyátok megváltozott emiatt?
Tapasztalatokat kérnék szépen!
Köszi előre is a válaszokat!
Azokban a dolgokban fogsz csökkenést érezni amik valamilyen módon a férfiassághoz kötődnek, tehát talán lenyugszik egy picit dominancia ügyben és nem fogja érdekelni a szuka téma.
Bár én szukánál annyit vettem észre hogy mintha kevesebbet mozogna és emiatt és/vagy hormonok hiánya miatt meghízott.
De amúgy megmaradt ugyan az a kutya, csak meghízott, lomhább és nincs tüzelési őrület :).
Szerintem azokban a tevékenységekben nem fog változni amiket leírtál, szóval ne félj.
Szia,
olyan hülyeségek terjednek ivartalanítással kapcsolatban, hogy csak csóválom a fejemet..
A kan kutya semmit nem fog változni ivartalanítás után, csak a súlyára kell jobban ügyelni, picit kevesebb kaja is elég-persze ez is egyedfüggő.
A mi kutyánk uolyan hiperaktív, 4 évesen még uolyan játékőrült, mint volt előtte. Csak kevésbé domináns, egy kicsit nyugisabb a kanokkal.(Nevelést, falkavezérséget ezzel nem lehet megoldani azért!!)
Csak jót mondhatok az ivaratalanításról, pedig 3 évembe telt, míg "apagazdiját" sikerült rábeszélnem...
Tehát hajrá, minél előbb!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!