Meddig tart az altató hatása?
Kb egy órája hoztam haza a kutyámat a dokitól, tályog volt a fején, és kivágta neki.
Már néha megmozdul a kutya, de még fekszik. kb mikor lesz az, hogy fel tud állni?
illetve, most amíg ennyire kába addig ne nagyon hagyjam magára?
Illetve, holnap kb mikor kaphat vizet, meg mikor ehet?
Bocsi, a sok kérdésért, csak a dokitól elfelejtettem megkérdezni, mert másról beszéltünk.
Előre is köszi
Köszi a jókívánságokat:)
Kinti-benti kutya, de most bent lesz non-stop amíg meg nem gyógyul. pisilni is csak holnap viszem ki, de szigorúan felügyelet mellett , mert van másik kutya is, de most el lesznek zárva.
Megpróbálok minden tőlem telhetőt megtenni azért, hogy minél hamarabb felépüljön:)
Köszönöm mégegyszer.
kb.24 óra amíg az altató teljesen kiürül a kutyából. Enni és inni csak legkorábban holnap adj neki.
Az én kutyámnak a térdműtéte alatt adott a doki fájdalomcsillapítót az infuzióval együtt. Két nap múlva mentünk ellenőrzésre, akkor újra adott neki egy injekciót.
Ha úgy látod fájdalmai vannak, akkor reggel nyugodtan hívd fel a dokit és kérdezd meg mit és mennyit adhatsz neki.
Jobbulást a kutyusnak.
Sziasztok.
Most reggelre teljesen felébredt a kutyám, járkál, meg elvan. már egyszer kiengedtem pisilni, annyit pisilt, hogy azt hittem vége se lesz. egy kevéske vizet öntöttem neki, de nem akar inni. Kaját csak később adok neki.
Amúgy, este, vérzett a sebe, és a vér beleszáradt a sebbe,de azt nem szedem le róla. nem látszik, hogy fájna neki, de egyfolytában próbálná kaparni, de a gallértól nem tudja, ezért dörzsölgeti a galléron keresztül a fejét a bútorokhoz. erről letiltom, de fél óra múlva el kell mennem, és nem fogok tudni rá figyelni egészen 1-ig.
Remélem nem jön rá arra, hogy a bútorokkal képes megvakarni a sebét...:S
Köszönök szépen minden választ, igen hasznosak voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!