Meddig tart az altató hatása?
Kb egy órája hoztam haza a kutyámat a dokitól, tályog volt a fején, és kivágta neki.
Már néha megmozdul a kutya, de még fekszik. kb mikor lesz az, hogy fel tud állni?
illetve, most amíg ennyire kába addig ne nagyon hagyjam magára?
Illetve, holnap kb mikor kaphat vizet, meg mikor ehet?
Bocsi, a sok kérdésért, csak a dokitól elfelejtettem megkérdezni, mert másról beszéltünk.
Előre is köszi
ne adjon neki, ha nem akarja, hogy megfulladjon..nem véletlenül mondják az orvosok, hogy enni-inni CSAK akkor, amikor biztosan áll a lábán.
Bőven kibírja még azt a kis időt kaja nélkül, amíg teljesen felébred..
Semmi baja nem lesz ha a mai nap nem kap enni és inni. Ha biztosan áll a lábán és látszik rajta, hogy teljesen tiszta a tudata akkor adj neki vizet, de amíg ilyen kába ne legyen előtte ha egyedül van.
És ébredezés közben vigyázz hogy hova nyúlsz, vagy hogy nyúlsz hozzá mert előfordulhat, hogy reflexszerűen odakap, anélkül, hogy tudná, hogy az a szerető gazdi keze.
a doki azt mondta, hogy ma már se enni, se inni, és ezt be is tartom. már ébren van,de még fekszik. amúgy, múlthéten nekem is csak bódította, kipucolta, de megint felgyűlt, ezért fel lett vágva(kb 10 centis) és altatva volt.
Ha hozzáérek hízeleg, meg örül, szóval nem is próbál kapdosni, ha meglátja, hogy megyek, azonnal csóvál.
próbálná kaparni, de a gallértól nem tudja. nagyon sajnálom, de most más nem tehetek érte.
Köszönöm a válaszokat.
még annyi, hogy a doki azt mondta, hogy 10 nap múlva varratszedés.
ez azt jelenti, hogy elméletileg akkorra már teljesen be lesz neki gyógyulva? szerintetek mennyi az az idő, amikor már nem is próbálja majd kaparni?
Meg, amúgy, ez neki most nagyon fájhat? mert azt mondta valaki, hogy azért kaparná, mert viszket neki...nem tudom, hogy viszket-e neki, de ha engem vágnának így meg, az biztos, hogy fájna.
Ha esetleg láthatóan fáj neki, akkor az orvostól kérhetek fájdalomcsillapítót?
Az altatónak általában kell 24 óra, mire teljesen kimegy, addig elég kábák szokták lenni. Enni, inni csak holnap kapjon, ilyenkor úgysem kívánja szerintem.
Ha benti kutya, akkor inkább legyél vele. A sebeket nem minden kutya piszkálja, majd kiderül...
Jobbulást neki, biztos gyorsa helyre jön:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!