Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet irreális félelem, de...

Lehet irreális félelem, de valaki nyugtasson meg légyszi aki ért a kutyákhoz! Ugye nem lesz baja,? Egy napja van itt.

Figyelt kérdés
Szóval ismerem a gyomorcsavarodás nevű betegséget. Evett a kutyám, utána az előszobában a régi kutyánkkal kb. két percre hagytam ott, és arra mentem be, hogy játszanak, vagyis így egymásnak voltak ágaskodva, két lábon álltak. Ugye nem lesz semmi baja? Annyira féltem!
2013. febr. 12. 21:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Üres gyomornál hogyan történhetett?

Milyen fajta kutya?

2013. febr. 13. 13:36
 12/16 A kérdező kommentje:

a jó égnek hála, semmi baja!

:)

Fél kettőig virrasztottam, annyira féltettem...

2013. febr. 13. 20:59
 13/16 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenki válaszát, hasznosak voltak nagyon! A tüneteket részletesen leíró válaszokat külön nagyon köszönöm, igazán sokat segítettetek!
2013. febr. 13. 21:01
 14/16 anonim ***** válasza:

ma 13:36

Az "üres gyomor" nem biztos, hogy valóban üres is. A legtöbb kutya naponta kapja az adagját. Messze nem biztos, hogy az előző napit tökéletesen feldolgozta.

Ha lazák a gyomrot tartó szalagok, az "üres" gyomor is át tud fordulni egy hirtelen mozdulattól.Ezt a laza szalagot lehet pl örökölni a kutyának. Tehát, a gyomorcsavarra való hajlam sajnos öröklött.

2013. febr. 13. 23:34
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
a gyomortartó szalagok meglazulhatnak attól is, ha kicsinek a kutya folyamatosan tul van etetve. Épp ezért javasolják a többszöri etetést, kis adagokban. Sajnos ez egy rohadt betegség, csak megelőzésről lehet gondoskodni.
2013. febr. 14. 06:52
 16/16 anonim válasza:
van egy 10 hetes Yorkshire mini kutyusunk. Kaja után egyszerüen megbolondul játszani akar és alig tudjuk csitítani (inkább nem), Mit lehet ilyenkor tenni?
2015. febr. 9. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!