Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért tépi a pórázt? Már...

Miért tépi a pórázt? Már mindent kipróbáltam, egyszerűen nem megy!

Figyelt kérdés

Már épp ez miatt nem is szívesen viszem sétálni a városba.Inkább kimegyünk valami sztyeppre és hadd futkosson magának póráz nélkül...

Nem értem egyszerűen MINDENT megteszek a falkavezérség érdekében,kívülről fújom a Fennel könyvet is de hiába...Annyira elkeserítő!

Próbálkoztam ugye azzal,hogy addig nem megyünk sehova amíg nem hagyja abba,de vártam én már egy helyben 25 percet,míg abba hagyta,de ahogy újra elindulnék kezdődik minden előröl...

Próbálkoztam a szidással is,de még ő morog vissza rám,meg rám ugrál,ha felemelem a hangom.

Bevallom őszintén,(nem vagyok rá büszke)a minap kapott egy sallert,mert már nagyon kimerültem idegileg, és minden abba maradt...láttam rajta,hogy elszégyellte magát,meglepődött,hogy én ilyet is tudok és rendben mentünk hazáig! Most akkor ez lenne a megoldás? De hogy néz az ki,hogy kap a kutyám egy pofont?

2009. szept. 6. 15:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Na,azért nem kell túlzásokba esni,nem egy szörnyetegről van szó.Igaz,gyilkos,de csak egy ideggyilkos...:)

Azért belerúgni nem fogok,azt már megtette más előttem(hányattatott sorsú menhelyi kutya volt),de tény,hogy erősebben kell nevelnem.

Köszönöm a válaszokat!

2009. szept. 6. 17:16
 12/14 anonim ***** válasza:

Nahát! Akkor ne is csodálkozz! Megszokta a nagyobb dózist.

Nem azt gondoltam, hogy szétrugdosod, csak hogyha mondjuk épp eszik egy pincsit, vagy hasonló extrém esetben! arra gondoltam, hogy végül győzzön a te akaratod. Az ilyen kutyák nagyon hálásak, ha megérti mit akarsz, boldogan fogja csinálni! Gyorsan fog tanulni!

2009. szept. 6. 17:23
 13/14 anonim ***** válasza:
21%
Az erőszak erőszakot szül, nem érdemes még egy pofon sem, mert nem tudhatod mit hozol ki hosszútávon a kutyából ezzel... Én már jártam úgy hogy egy két pofon ha nem fogad szót, és elég agresszív kutya lett, el kellett altatni, veszélyes lett mindenkire nézve... Szóval nem tanácsos még egy apró pofon sem... Van egy nagyon jó műsor a spektrumon szokott lenni, nem tudom netről le lehet e tölteni, az a címe: a Póráz Két Végén, nagyon jó, én mindenben követem az utasításokat és azóta a nevelhetetlennek tűnő kutyáIM (ketten vannak) igazi kis tündérek lettek. Szóval csak ajánlani tudom ezt a műsort, nagyon hasznos tanácsokat ad, és minden problémára van megoldás...
2009. szept. 6. 18:04
 14/14 anonim ***** válasza:

Azzal kell nevelni, ami hat rá. Ha az a pofon, akkor az, sajnos van ilyen.

Esetleg a klikkert vagy a haltit tudom javasolni, ha pofonok nélkül szeretnétek sétálni, de a klikkerhez azért kell egy olyan személyiség, hogy át tudd venni az életérzést, a haltit meg nem próbáltam, de erre találták ki, akár jó is lehet, ha rámegy a boxosra :)

2009. szept. 6. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!