Szerintetek egy boxer jóválasztás?!
Figyelt kérdés
Mert bérházban lakom és 14 éves lány vagyok.Anyáék pedig nagyjából csak abba egyeznek bele,mivel annak kicsi a szőre és nem is olyan nagy..Csak egy a baj,hogy én ezeket a mini kutyákat nem nagyon szeretem.. ilyenkor mi legyen??2013. febr. 12. 15:27
21/22 anonim válasza:
Hát én nem akarok okoskodni csak leírom a saját tapasztalatomat. A mi Lány boxer kutyánk idén lesz 3 éves. Kertes házban lakunk, éjjel bent alszik és a hidegebb időkben szinte egész nap bent van. Kint futkározik, játszik amennyit akar, aztán bent lustizik akár órákig is. Reggel sokszor úgy kell "felkelteni" hogy kicsit menjen már ki. Sokáig bír aludni. A szőre nem hullik annyira, hogy nem lehessen kitakarítani. Persze naponta kell söpörni, felmosni utána, de ez nem vészes. Mondjuk a szobába nálunk ritkán jön be, a nappaliban van az ágya. Mi azért akartunk mindig is boxert, mert ők mindig gyerekek maradnak és ez tényleg így van. Igazi család barát kutyák. Amikor "meg van neki" akkor kevesebbet van bent és gyakrabban kell felmosni, de ez nem nagy dolog szerintem. A saját véleményem az, hogy kertes hát kell a legtöbb kutyának és így nekik is.
22/22 A kérdező kommentje:
nagyon nagyon köszönöm a kommenteket,így már valamennyire okosabb lettem:) Sokan azt mondjátok,hogy nagy a mozgásigénye.Ezzel én is tisztában vagyok,csak ahogy már mondtam nem csak én egyedül lennék aki foglalkozzon vele.Persze csak én tanítanám meg ilyesmi,csak apa vagy vki más vinné le,amikor én éppen nem érek rá:)Tényleg őszintén nagyon tisztelem és imádom ezt a fajtát csak nem hiszem hogy bírnék vele.
2013. febr. 13. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!