Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek egy boxer jóválasz...

Szerintetek egy boxer jóválasztás?!

Figyelt kérdés
Mert bérházban lakom és 14 éves lány vagyok.Anyáék pedig nagyjából csak abba egyeznek bele,mivel annak kicsi a szőre és nem is olyan nagy..Csak egy a baj,hogy én ezeket a mini kutyákat nem nagyon szeretem.. ilyenkor mi legyen??

2013. febr. 12. 15:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
54%
Ráadásul a rövid szőrű kutyáknak egész évben pereg a szőrük, amit az életbe nem szedsz ki sehonnan...
2013. febr. 12. 16:22
 12/22 anonim ***** válasza:
A szukák általában nyugisabbak, kevésbé dominánsak. Ahogy érzitek, nektek melyik lenne a szimpatikusabb. :)
2013. febr. 12. 16:24
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha már volt "egy pár" kutyád 14 évesen, akkor nagyon nem jól csinálod.
2013. febr. 12. 16:49
 14/22 anonim ***** válasza:
13%

Kan boxerünk van, kertes házban. Nagy kutya, rettentően nyálzik, nagyon mozgásigényes. Ha egy nap kerten kívüli foglalkozás kimarad, szétszedi a kertet. Nem is gondolnék bele, mi mindent tenne egy lakással.

Én nem ajánlom.

2013. febr. 12. 16:54
 15/22 anonim ***** válasza:
A szuka lakásban nem a legjobb, mert "menstruál" szóval minden véres lesz.
2013. febr. 12. 17:48
 16/22 sippara ***** válasza:

Ne, ne, ne, ne. Kezdhetnénk ott, hogy azt sem tudod pontosan, melyik kutyafajtáról is beszélsz (legalábbis a kérdésből ez szűrhető le), de most ezt hagyjuk.

Ismerek egy-két boxert inkompetens "volt már másik kutyám, megoldom" típusú gazdákkal, és őszintén sajnálom az ő pofátlan, neveletlen, domináns kutyáikat is, meg az enyémet is, amiért meg kell fognom, ha találkozunk (mert érthetetlen módon nem tolerálja, ha oldalba harapják).

Még egyszer: Ne. Valami pici-aranyos, mint pl egy havanese, vagy bolognese, vagy egy jó fej labrador, esetleg egy kedves kis keverék egy menhelyről ezzel szemben tökéletes választás lenne, te magad tudnád terelgetni és talán a mozgásigényét is ki tudnád elégíteni (az egyik ismerős boxer napi két és fél órát biztos sétál, és még így is szétpattan az energiától) :)

2013. febr. 12. 18:08
 17/22 anonim ***** válasza:
16:22-nek.Te honnan szeded azt,hogy a rövid szőrű kutyáknak pereg egész évben a szőre??S azt ki mondja,hogy nem lehet kiszedni,azt a minimálisat,amit elhullat,az életbe sehonnan??Milyen rövid szőrű kutyafajtád van?
2013. febr. 12. 19:32
 18/22 anonim ***** válasza:

Igaz nem tőlem kérdezted, de nekem is van boxerem (szuka). Kinti-benti kutya, de borzasztóan hullik a szőre (minden évszakban), pedig furminátort is használok rá, prémium tápot kap, most rendeltem lazac olajat, hátha csökkenti a szőrhullást.

Kérdező: Nekem van pár ismerősöm aki boxert tart panelben, és tökéletesen elvannak, kint a szabadban energia bombák, bent pedig lusta "cicák". De nálunk is így van, kint megy a játék ezerrel, bent meg punnyadás. :)

2013. febr. 12. 20:12
 19/22 anonim ***** válasza:
Tudnám miért lettem lepontozva.. (# 14/18)
2013. febr. 12. 21:58
 20/22 anonim ***** válasza:
A boxer igazi lakás kutya, soha nem tartanám kertbe, nem alkalmas rá, d rengeteget kell vele foglalkozni.
2013. febr. 13. 02:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!