Fülvágás? Tényleg SENKI sem vállalja majd el mostantól?
12-es névtelennek: nem érhető a kérdés, de próbálok válaszolni. Az állatok NEM a kedves szőrös simogatnivaló macika, nyuszika, kutyus és cicus, hanem mindegyik állat.
Ezért aki állatvédő nevet ad magának, annak az összes állatot kell védenie. Már fent leírtam, hogy érdemes kezdeni. De mégsem kezdik. Ők megmérgezik az egereket és patkányokat, melyek napokig kínzó görcsök közt vagy belső vérzések következtében pusztulnak el, esetleg HUMÁNUS módon csapdába ejtik őket, ahol éhen-szomjandöglenek. Én szadista vagyok, mert agyoncsapom. Ők sajnálják a megvágott fülű KUTUSZT, én meg sajnálom az élete kezdetétől végéig 1/5 nm-en nyomorgó tyúkot, mely 8 hónapig betegre tojja magát, aztán széttépik biomasszának. Én a kertemben szabadon tartom őket, legelhetnek a csirkék, libák, kecskék és birkák, és amikor véget ér az életük elvágom a torkukat. SZADISTA VAGYOK!!!! Tyúkokat, libákat, kacsákat, pulykákat, disznókat, évekig bezárni, lenyomorítani, éheztetni, trancsírozni, aludni nem hagyni, stresszben tartani, hormonokkal etetni HUMÁNUS!
Áruld már el nekem légyszíves, hogy mi pénzt költenek az állatvédők arra, hogy ne lehessen mostantól vágatni a kutyák fülét? Fizetnek ha nem vágatod le, vagy mi?
Az ivartalanítást nagyon nagy hiba ide keverni. Az is fájdalmas, ugyanakkor az egyik leghasznosabb dolog, amit a kutyával megtehetsz. A fülvágásnak az égvilágon semmi haszna nincs (kéretik nem belekeverni az egészségügyi indokot), csupán megszokták az emberek, hogy bizonyos fajták füle vágott és most borzalmasan csalódottak. Ez a törvény, ha tetszik, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!