Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol tudok fajtatiszta pit...

Hol tudok fajtatiszta pit bull kiskutyát venni törzskönyvvel, tenyésztőtől?

Figyelt kérdés
Lehetőleg szabolcs megyében.

2013. febr. 11. 12:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Ha én kutyát akarok venni, akkor tudom hogy milyen célra kell, tehát elmegyek mondjuk rendezvényre, kiállításra, munkaversenyre, akármire, esetleg ki a gazdával mondjuk dolgozni és megkérdezem, tervez-e párosítást és ha igen akkor milyet. Ennek mondjuk hátránya hogy nem nő hozzá a sejhajom a fotelhez, viszont előnye hogy látom élőben a kutyát. Ha mond párosítást, annak is utánajárok - ez nem nehéz mivel eleve úgy választok kutyát hogy ismerem a fajtát, ezáltal képben vagyok az állományról - valamint természetesen ellés után kb. 4-5 héttel már ott vagyok nála és nézegetem a kölyköket.

Tudod az emberek akkor is képesek voltak megoldani a kutyavételt, mielőtt volt internet, kb. hasonló módszerrel mint amit leírtam.

Aki meg lusta utánajárni a leendő kutyájának meg azon van megsértődve hogy nem lehet webshopból megrendelni, az meg vesz kutyát máshonnan.

2013. febr. 12. 13:15
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
Nem webshopból akarok kutyát venni, ha még nem esett volna le. A XXI. században élünk, nem fogok elmenni megnézni személyesen minden kutyát. Ha ennyire internetellenesek vagytok, ugyan minek írogattok itt, miért nem mentek ki házhoz? De látom kár volt belemenni, mert itt mindenki ahhoz ért a legjobban, hogy hogyan forgassa ki a másik szavait.
2013. febr. 12. 13:51
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

nem hinném, hogy internetellenes volna az, aki nem a fotelból kutyázik. én legalábbis nem a gép előtt élem az életem, jövök-megyek a kutyákkal, túrázgatni, kiállításokra, versenyekre, a neten tartom a kapcsolatot (facebook, fórumok) a többi kutyással két rendezvény között, illetve néha ott ismerek meg újakat (főleg külföldről). sok ismerősöm éli hasonlóan a kutyás életét, de van aki rallysat, vagy a vasútmodellezőset... így vonjuk be a XXI. századot a hobbinkba. de nem arra építünk, hogy ami nincs a neten az biztos nem is létezik.

a szavak kiforgatásáról inkább ne beszéljünk, eleve az volt az első problémád, hogy nincs is rendes pit bull tenyésztő az országban. mutattam hármat is, akik papírral, szűrésekkel, jó eredményekkel, gondosan megválogatott kutyákkal tenyésztenek, majd felelősen adják gazdához a kölyköket. tehát nem egyet, rögtön hármat. láttam már korábbi pites kérdéseknél, hogy e tekintetben fix a nézeted: Mo-n nincs rendes pit tenyésztő, így természetesen rögtön kerestél is rajta fogást. a legtöbb, amit föl tudtál hozni ezen személyek ellen, hogy nem marketingelik magukat rendesen...

én ezt a vitát innentől kezdte halottnak tekintem, ha még rágódni akarsz rajta, hát tessék, csak próbálj meg higgadtan reagálni, mert ez a 10:23-as és az utolsó válaszod kissé hisztérikusra sikeredett a teljesen fölösleges sarkításokkal (amikről egyébként szó sem volt, többször is leírtam, hogy nem kell telefonálni senkinek, ott az EMAIL, és azt sem írtam sehol, hogy a honlapok mind hazudnak).

2013. febr. 12. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!