Egyetlen megoldás az elzárás ill. a későbbiekben az ivartalanítás!
2013. febr. 10. 11:17
3/10 A kérdező kommentje:
Most reggel a fiú kutyával össze voltak ragadva (tüzelő bugyi nem volt rajta), mert semmi jele nem volt a tüzelésnek... Se megdagadt nemi szerv, se vérzés...semmi.1,5éves egyszer tüzelt decemberben...akkor ez most miiii????
2013. febr. 10. 11:29
4/10 anonim válasza:
Akkor biztosan tüzelt, csak nem vetted észre. Vidd ivartalaníttatni gyorsan!
2013. febr. 10. 11:32
5/10 anonim válasza:
Ez most azt jelenti, h kiskutyák lesznek...
Beszéljetek az állatovosotokkal és ivartalaníttassátok a szukát minél előbb! (Vemhesen is megcsinálják, ez a lényeg most a ti esetetekben!)
2013. febr. 10. 11:32
6/10 anonim válasza:
Jah és csendes tüzelése volt valszeg, ha nem vettétek észre!
2013. febr. 10. 11:33
7/10 anonim válasza:
Ha összeragadtak, akkor tüzelt a kutyád. A tüzelés első fázisában, amikor vérzik a szuka, nem áll meg a kannak, csak amikor már kitisztul a váladék, ez körülbelül a vérzés kezdetétől számított két hét. A tüzelőbugyi nem megoldás, sanszos, hogy a kutyád vemhes lett. Ahogy vége a tüzelésnek ivartalanítani kellene.
2013. febr. 10. 11:33
8/10 anonim válasza:
Jut eszembe, hülyeséget írtam... Nem csendes tüzelése volt, hiszen volt rajta tüzelő bugyi, így tudtátok..
Úgy van, ahogy előttem írták, elmúlt a vérzés és magára engedte a kant.
2013. febr. 10. 11:36
9/10 anonim válasza:
"Most reggel a fiú kutyával össze voltak ragadva (tüzelő bugyi nem volt rajta), mert semmi jele nem volt a tüzelésnek..."
Alexandra, jól mondtad. Csendes tüzelése volt. Ezt külső jel nem kíséri, de a kanok érzékelik és a szuka ugyanúgy megfogan. Szóval kedves kérdező, S.O.S-ben vidd ivartalaníttatni.
2013. febr. 10. 11:44
10/10 anonim válasza:
Oks :)
Még nem ébredtem fel teljesen, össze-vissza olvasok/írok mindent :D
De lényeg a lényeg kérdező, h vigyétek ivartalaníttatni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!