Mit szólnátok, ha egy kutya megharapná a gyereketeket, de azért mert előtte ingerelte az állatot?
Ugyanúgy tennék, ahogy a többiek elmondták. És mivel ha jól értem a dolog kerítésen belül történt, így baromira nem te vagy a felelős.
Az anyja esetleg, amiért a neveletlen gyereke idegen helyen cseszteti más kutyáját. Ezért maximum őt vonhatnák felelősségre, amiért a te házadban volt, nem téged és nem a te kutyádat.
Szerintem még a gyerek sem hibás (ha kicsi, plán nem), hanem a SZÜLŐ!! Hol volt, amikor látta, hogy a gyerek hergeli a kutyát?? Gondolom nem egy felé-nyúlásra harapott a kutya. Bár én akkor sem engedném azt sem, hogy simán benyúljon a gyerek, ha a kutya szelíd.
A szülő a hibás, senki más.
24n
Velünk törtent ilyen. Tegyem hozza, hogy a keritesen (apaca rac vasbol) nem tud kiharapni a kutya, de a gyereknek befert a keze... Es meg anyukanak allt feljebb... A kutyank teljesen baratsagos, nyugodt kutya, az en gyerekeim ugy nyuzzak, ahogy nem sajnaljak es meg sem mukkan soha...
Nalunk birosag lett a vege, anyuka feljelentett minket... Szakertö kijött megallapitotta, hogy a keritesen eselytelen a kutyanak kiharapnia, egy masik szakertö elkerte a kutya papirjait, beszelt az allatorvosukkal is es meg is vizsgalta a kutyat (bourdeuxi dog) nyugodt, beszamithato, nem közveszelyes allat. Igy nem lett bajunk belöle, de hat miert is lett volna?! Mint kiderült a gyerek benyult es belekapott a kutya szemebe, aki eppen aludt, szegenykem reflexböl persze, hogy megharapta a 4 eves kisfiut. De hala Istennek a kisfiunak a kezen csak annyit lehetett latni, hogy a kutya vegig huzta rajta a fogat, melyebb-komolyabb serülese nem lett!
Nekünk bajunk nem lett belöle, viszont anyukat hivatalbol feljelentettek veszelyeztetes miatt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!