Zsofiiiy kérdése:
A nagy problemam kutyam tuzel es mar ket napja nem verzik es tegnap mikor hazaertem egy kankutya volt nalunk de fogalmam sincs hogy hogyan kerult be?
Figyelt kérdés
Nem voltak osszeragadva az baj hogy a kutyam meg csak fel eves es azt hallotam hogy ilyen kicsin megcsokhet Honnan tudom hogy terhes? Es ha nem is a mellei mert vannak felduzadvamiota tuzel mar azota megvanduzadva?2013. febr. 7. 17:26
11/13 A kérdező kommentje:
Egyaltalan egyseknek a komizok kozul van kutyajuk? vagy csak direkt tesznek ilyen paraszt velemenyeket?
2013. febr. 10. 16:00
12/13 anonim válasza:
És a tenyésztő (már ha tényleg tk-es kutya, amit sajnos kétlek) mégis mit szól ahhoz, hogy a fél éves kölyköt hagytátok vemhesülni? De az ivartalanításról még semmit sem mondtál... És itt nem a te lelki világod van a középpontban, hanem az, hogy szerencsétlen kis kölyök kutyádnak ne kelljen szenvednie!
De megint nem vagy tisztában saját magaddal! Azt írod, nálatok a kutya tölti be a házőrző szerepét, majd azt, hogy a te kutyád mégsem erre van.
13/13 A kérdező kommentje:
mivan ?:OOO en nem akartam a kutyamat vemhesulni az egydolog hogy egy kutya bejutott hozza es az egy masik hogy en akartam hogybejuson !!! es igen kepzeld torzskonyves kutya jo? van konyve es megvolt kerdezve a tenyesztotol is !de megal az eszem segitseget kerek es szepen leirtam ogy fogalmam sincs hogy hogyan juott be a kutya s te josz azzal hogy en akartam ! megal az esz ! legalabb van kutyad vagy csak itt parasztkotsz?
2013. febr. 10. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!