Van 1 bichon kutyám és az a problémám, hogy eléggé el van hízva. Kutyakaját nem eszik csak azt amit mi. Minden nap kap sülthúst, rántotthúst. Úgy tudom van valami (zab, köles, árpa. ) amit ha belekeverek neki a kajájába akkor eltelíti?
jézusom..
napi 5 étkezés zsíros kajákkal? Az egy hogy elhízott,örülhetsz ha a veséje,mája még rendbe van ezek után
Nem éhes az a kutya hanem ti etetitek agyon.
Szorítsátok le napi egy étkezésre,az is fél adag,legjobb lenne light kutyakaját kapnia és minél előbb állatorvossal konzultálni.
Jutalomfalatokat is elfelejteni persze,napi 1 étkezés light tápból és annyi. Ha nem eszi meg,elveszitek tőle és másnap újra lerakod elé,meg fogja enni ha éhes.
Ha szereted a kutyád most az egészségét tartsd szem előtt,nem az hogy milyen cukin kunyizik jajj biztos éhes.
Nem éhes, csak nem hülye:)
Marhafület rágcsálhatja azzal nincs gond.
És mozgást elfelejtettem írni,vigyétek le többször sétálni,apportírozz lent vele,kocoghatsz is,menjetek el kutyasuliba ott is sportolhattok.
Vedd kezedbe sürgősen az irányítást!
Ő, izééé... Ugye ez a kérdés most csak vicc??
Egy felnőtt kutya naponta egyszer, max kétszer ehet!
A következőt csináld a fogyókúra idejéig:
Csak száraztáp. A csomagoláson található adag 70%-a, melyet séta közben adsz neki jutalomfalatként + heti egy koplalónap! És a legfontosabb, naponta minimum 2, de inkább 3 óra séta! Az én törpe uszkárom elhízva került hozzám és így szabadult meg 1,5 hónap alatt 1,2 kilótól!
Szia, én is csak azt tudom tanácsolni, amit az előttem szólók, a mozgás lehet séta is, csak csináljátok.
Én a napi egy kaja helyett azt mondanám, hogy felezzétek el, és reggel/késő délután kapja meg azt, illetve egy kicsit kevesebbet amit egy adagnak ír a táblázat.
És ne foglalkozz a hisztivel, mert pontosan tudja, hogy azzal mindent elér. Ha gondolod priviben küldök képet, hogy nézett ki a kutyám még nyáron, és hogy néz ki most, ugyanezzel a módszerrel fogyott le rengeteget. Sok sikert és kitartást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!