Betanítanám kutyám, de mit tanítsak?
Sziasztok!
Van egy 2 és fél éves Beagle kutyusom.Ülni tud , a feksziket tanulja ( nem sok sikerrel) , Valkinek van valami más trükkje amit megtaníthatnék neki? És hogy?
Szia!
101 kutyatrükk című könyvet ajánlom, én nagyon szeretem. A trükkök képpel is illusztrálva vannak, érdemes megvenni.
Szerintem olvass könyveket és nézz videókat! Mióta van nálad a kutya?
Ha a fekszik parancsot nem tudja, előbb azzal kéne foglalkoznod. Lehet azért nem megy neki, mert nem jó módszert alkalmazol. Pontosan hogy csinálod?
Egyébként meg, legyél kreatív, van egy csomó trükk. Az enyém pl tudja: ül, fekszik, marad, pitizz, pacsit, ejnye, hátán körbe fordul, tetszhalott, 4 lábon körbe fordul, átugrik dolgokat, a behívást is tudja ééés tud énekelni.
Lehetőségek gyakorlatilag határtalanok. :)
Az enyém ül, ugrik,segítséggel fekszik, különféle mozdulatok, és ennyi.
amúgy kb azóta amióta él.
huu hát beagle-nek...nemtudom :D
A beagle számomra nem tul fogékony kutya, elég makacs. :)
én a kutyámnak kb ilyesmiket tanitottam:
-ul
-fekszik
-pacsit(felváltva is,...(ha azt mondom másik, akkor a másik mancsát nyujtja)
-pitizik
-porog
-lefektetem majd forog
-fel a kezekkel!(két lábra áll és tartja magát) BUMM!lefekszik az oldalára
-kuszás (kozben a folre mutatok és ugy kozeledik felém)
-marad
menj innen,gyere ide,adj egy puszit,szeress meg
alapveto parancsok ....én ezeket tanitottam be, egyébként németvizsla-kopo apja és németvizsla-tacsko anyja volt
6-7 hetes kora ota tanitom, tanitgatom, de igazábol mindent hamar megtanult....
Bocsi az ékezetekért kulfoldi laptop
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!