Nyers hússal való etetés (BARF). Miért nem ismerik az állateledel boltban ezt a fajta etetést?
Nem lehet rosszabb minőségű mint amit a tápokba raknak..
Ez egy újkeletű dolog.. nekem is mondták már hogy megvadul tőle a kutya. Én meg elmagyaráztam hogy ez a hiedelem már 20éve nem él lassan... ha fagyasztod etetés előtt x ideig akkor nem lesz semmi baj olyan mint ha főznéd.
hát szép ha egy állateledel üzletben nem ismerik ...
A sok begyepesedett mindent megfőz a kutyulinak és ha mást mondasz akkor te vagy a hülye.
Nem kell velük foglalkozni a legtöbb állateledel üzletbe ugyan ott készül a hús mint az emberi fogyasztásra alkalmas csak éppen túl véres vagy sérült ezért lesz belőle állateledel!
Nyersen azért nem szabad adni húst a kutyának, mert számukra az úgy mérgező. Tudom,hogy fura, mert a farkasok sem grillezik meg evés előtt a húst. :D
De manapság már kicsit másabb a szervezete egy háziasított kutyának... és nem szabad nyersen adni!
Nem azt írtam, hogy egyáltalán ne etesse, csak hogy nem szokták mert baja lehet bacik meg ilyenek miatt.
Én így tudom, kész. Nem értem, hogy ezért miért kell leszólni, szerintem jobb elővigyázatosnak lenni!
Amúgy meg fagyasztás helyett forralni nem jobb? Mert amúgy a fekáliás vizet is lehet fogyasztani, ha előtte kiforralja az ember....
A többség nem ismeri ezt a fajta etetési módot, nem kell nagyon meglepődni hogy az alkalmazottak sem ismerik, mindez nem jelenti azt, hogy a módszer nem jó.
Amúgy meg egy állateledelestől várod, hogy a táp ellen beszéljen? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!