Mi a véleményetek egy Alaszkai Malamutról?
Figyelt kérdés
Kapni fogok egy kutyust... Én nagyon ragaszkodok a malamuthoz vagy a huskyhoz... Melyik a jobb kutyus??? És milyen szempontból???2013. febr. 7. 11:07
1/7 anonim válasza:
Mindkettő remek kutya, ha ki tudod elégíteni az igen magasa mozgásigényüket (napi egy óra bringázás plusz séta), elég erős kezű vagy, hogy tudd a makacsságukat kezelni, és nem első kutyát. Viszont ha te vagy a yorkies válaszoló, aki a yorkieját sem tudja behívni, akkor sürgősen felejtsd el ezeket a kutyákat, ott már leírtam, hogy miért.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!!! Nem, nem én vagyok a yorkis...
2013. febr. 7. 11:23
3/7 anonim válasza:
És vedd figyelembe hogy nyáron akár óránként rá tudj nézni nehogy hőgutát kapjon. Hűteni kell folyamatosan vagy amíg nagyon rekkenő a hőség a lakásban kellene lennie. Nem nagyon érzik jól magukat 22-25 fok felett.
4/7 anonim válasza:
Sétánál nem lehet leszoktatni a húzásról, nem tud ugatni, hanem farkasként üvölt, hátborzongatóan. Fogalma sincs a házőrzésről, dísznek jó. És nagyon makacs. Husky a szomszédban.
5/7 anonim válasza:
Borzasztóan önfejű, makacs mindkettő. Nagyon nagy a mozgásigényük, ha nincsenek lefárasztva kellőképpen, akkor rombolnak. Számíthatsz tankcsapdákra az udvarban, letarolt kertre. Kisállatokra vadásznak, így macska és baromfi veszélyben van mellettük. Házat abszolút nem őriznek, viszont cserébe vonyítanak, például, ha unatkoznak.....
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! Én maradok a Malamutnál... Az nekem szimpatikusabb + már rég óta tetszik... Meg már egyre jobban beleszerettem...(vagyis már amiket néztem a neten képeket nagyon tetszettek)Van valami amit a Malamutnál nagyon szempontba kell venni??? És csak kíváncsiságból mennyi lehet kb. az ára??
2013. febr. 7. 19:34
7/7 anonim válasza:
Az ára olyan 100-120 ezer. A huskym meg biztos ufo, hogy láb mellett jön pórázon, és sosem húz:) Szóval nyugodj meg, le lehet szoktatni a húzásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!