Mi a véleményetek az alaszkai malamutról?
Figyelt kérdés
legfőképpen mozgásigénye érdekelne milyen gyakran kell vinni sétáltatni meg ilyenek? Nem szeretné hogy szökjön!2010. szept. 13. 21:50
1/4 anonim válasza:
Minimum egy kertesház jó nagy kerttel, de egy tanya sem árt, ha malamutot tartasz. Sétálni annyiszor viszed, ahányszor akarod, de a legkevesebb olyan napi 2-szer félórás futkározás, hetente két-háromszor bicikli mellett futtatni lehet. Bár fizikailag igen nehéz lefárasztani, szellemileg kimeríteni nagyon jó dolog mind a kutyának, mind a gazdinak. Ha gondolod, járhatsz vele agility-zni, frizbizhetsz is vele, amit csak el tudsz képzelni. Alaptrükkök 4 hónapos kortól nagyon könnyen megtaníthatóak. Aztán jöhet amit csak akarsz, tényleg ez egy mindenes kutya. Télen szánkózni lehet vele (szánhúzó, így tudni fogja, mit akarsz tőle), nyáron bicikli, vizet is szeretik, tehát úszni járhatsz vele. Sok sikert, remélem tudtam segíteni.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ! Azért kérdeztem a mozgásigényét mert rokonoméknak van és pár napig nem voltak itthon és addig nálunk volt. A szomszéd faluba futtattam biciklivel vissza meg séta hát olyan 15km és nem nagyon fáradt el.
2010. szept. 13. 22:06
3/4 anonim válasza:
15 km az semmi. Az én kopó keverékem 30-40 km bringázás után fárad el úgy igazán. Mondjuk ez nem napi szinten kell nekik, de heti min. 2 ilyen intenzívebb alkalomnak bele kéne férnie.
4/4 A kérdező kommentje:
okés akkor te csak vidd a kopódat. Akk szerintem nem malamut lesz. kössz a válaszokat
2010. szept. 16. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!